ÇARŞAMBASPOR’DA SERİYE DEVAM!

ÇARŞAMBASPOR’DA SERİYE DEVAM!
Süper Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, Adapark Tesisleri’nde yaptığı çalışmalarını tamamlayarak Salıpazarı deplasmanına çıkıyor. Salıpazarı deplasmanında saat 13.30’da oynanılacak olan müsabakaya Çarşambaspor 3 puan çıkıyor.

Salıpazarı deplasmanında bugün oynanılacak karşılaşma öncesi hazırlıklarını Adapark Tesisleri’nde ciddi bir şekilde yapan Çarşambaspor, son haftalarda yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Hafta sonu oynadığı karşılaşmayı 8-0’lık farklı bir skorla kazanan Çarşambaspor, ligde farkını hissettirmeye başladı. Bugün  Salıpazarı’nda oynanılacak müsabakaya mutlak galibiyet için çıkan Çarşambaspor’da oyun planı farklı galibiyet, iyi bir oyun üzerine kuruluyor.

KÜÇÜK, “SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”

Salıpazarı deplasmanına çıkacak olan Çarşambaspor Teknik Direktörü Murat Küçük, “Son haftalarda aldığımız galibiyetlerle iyi bir hava yakaladık. Futbolcularım, gün geçtikçe bütün sorumlulukları yerine getirerek rakipleri karşısında üstün bir oyun sergiliyorlar ve farklı galibiyetler alıyorlar. Son dört maçlık seriyi bozmamak için Salıpazarı maçından da mutlak 3 puanla dönen taraf olmak istiyoruz. Bu noktada futbolcularımıza güvenimiz tam.” diyerek seriyi devam ettirmek istediklerini belirtti.  Bugün Salıpazarı’nda oynanılacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

Haber: Nevzat AKKAYA 

carsambaspor’da-seriye-devam!-(1).jpgcarsambaspor’da-seriye-devam!-(3).jpgcarsambaspor’da-seriye-devam!--(1).jpgcarsambaspor’da-seriye-devam!--(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor