Çarşambaspor’da rakip Yeni Amasya

Çarşambaspor’da rakip Yeni Amasya
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu yapacağı Yeni Amasyaspor maçına odaklandı

Hafta sonu deplasmanda Yeni Amasyaspor ile karşılaşacak olan Çarşambaspor, Çarşamba Adapark Tesisleri’nde hafta boyunca yaptığı idmanlarla zorlu maç öncesi yoğun bir tempo ile hazırlıklar yaptı. Hazırlıklarını tamamlayan Çarşambaspor, bugün Amasya’da hareket edecek. Geçtiğimiz hafta zorlu Bulancak deplasmanından üstün bir oyunla 3 puan çıkaran Çarşambaspor’da bu hafta sonu aynı düzen ve oyunla Amasyaspor’dan da 3 puan alarak ligde play-off yolunda söz sahibi olmak istiyor.

Çarşambaspor, Bulancakspor maçından alınan 3 puanın verdiği moralle idmanlarda ki çalışmalarını tamamlarken futbolcuların maç öncesi tam anlamda hazır oldukları görülüyor. Zorlu maç öncesi Amasyaspor maçına kilitlenen Çarşambaspor’da hedef 3 puan almak.

YELEK, “ÖNEMSİYORUZ”

Hafta sonu Yeni Amasyaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını belirten Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Yelek, ”Ligin sonu yaklaştıkça kolay maç kazanılmayacağını biliyoruz. Bu haftaki Rakibimizin gücü ortada ve iyi hazırlandığımıza inanıyorum. Yeni Amasyaspor maçı dahil tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız. Maç kazandığımız hafta Rakiplerimizde maç kazanıyor Bulunduğumuz nokta iyi yer değil. Üst sıralara doğru ilerlememiz gerekiyor ”dedi.  
Pazar günü oynanılacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor