Çarşambaspor’da Moraller Bozuk

Çarşambaspor’da Moraller Bozuk
(BAL) Liginde mücadele veren Çarşambaspor hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Sivas İl Özel İdare spor maçından mağlubiyetle ayrılması ve moralleri bozmasının ardından bu hafta oynanacak Ayancık spor maçı hazırlıklarına dün yaptığı idmanla başladı.

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

(BAL)Bölgesel Amatör Lig’inde mücadele eden Yeşilbeyazlı ekip Sivas İl Özel İdare spor karşılaşmasından da mağlubiyetle ayrılması sonrası taraftarlarını üzdüğü yetmezmiş gibi ligde de bir anda 6. Sıraya kadar gerileyerek tehlike çanları çalmaya başladı.  Bafraspor karşılaşması ile ligin ikinci yarısına merhaba diyerek taraftarlarını ve spor kamuoyunu üzen Yeşil beyazlılarda takıma takviye olacak şekilde transferlerinde yapılmaması sıkıntının daha da büyümesine neden oluyor.

‘Takımda moraller bozuk’

Tüm bu olumsuzluklar altında dar kadro ile mücadelelere devam etmek isteyen Çarşamba spor Teknik Sorumlusu İbrahim Hancı, Sivas İl Özel İdaresi maçı moral bozukluğunu sona erdirerek futbolcularına moral verip bu hafta kendi sahasında seyircisiz oynanacak Ayancık spor mücadelesine hazırlamaya başladı. Bu hafta sonu kendi sahasında misafir edeceği Ayancık spor maçı hazırlıklarına dün yaptığı idmanla başlayan Yeşil beyazlılarda hedef 3 puan olsa da Teknik Sorumlu Hancı, kadro darlığı ve eksik bölgelerde ki oynatacağı futbolcu seçimi konusunda kara kara düşünüyor.

‘Hancı, söylenecek bir şey yok’

Bölgesel Amatör Lig’in ikinci yarısında aldığı kötü sonuçlarla ligde 6.sıraya gerileyen Çarşambaspor’da Teknik sorumlu İbrahim Hancı, dün Adapark tesislerinde bulunan sahada yapılan idman öncesi gazetemize yaptığı açıklamasında, ikinci yarıya beklediğimiz gibi değil herkesin de gördüğü gibi kötü bir başlangıç yaptık. Bu nokta da alınan mağlubiyetler için söylenecek çok fazla bir şey yok. Ayancık spor maçıyla takım olarak iyi oyun ve skor ile kendimizi hem taraftarlara hem de grupta ki hak ettiğimiz yere gelmek, şampiyonluk yarışından kopmamak adına mücadele edeceğiz” dedi.

‘Transfer bilmecesi sürüyor’

Öte yandan geçtiğimiz hafta idmanda sakatlanan ve kasığında esneme olan Yasin’nin durumunun iyi olduğu ve haftasonu oynanacak olan Ayancıkspor maçına hazır olacağı öğrenildi. Şimdi taraftarların izleyemeyeceği maçta Ayancık spor maçından galibiyet kadar futbolcu transferinin yapılıp yapılmayacağı ve akabinde transferler yapılamadı ise nedenlerinin açıklanmasının beklendiği iddia ediliyor. Ayrıca Ayancık spor karşılaşması sonrasında Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın bakanlık olarak yeni şehir stadının Belediyeye devrinin yapıldığını açıklaması akabinde gözler bir sonra ki maçta açılarak yeni stadyumda karşılaşmaların oynanması için sabırsızlıkla bekledikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor