Çarşambaspor’da Kader Günü

Çarşambaspor’da Kader Günü
TFF 3. Lig 2. Grup’ta son hafta müsabakasında Çarşambaspor, lider Düzcespor’akonuk oluyor. Çarşambaspor, bu maçtan galip gelmesi ve rakiplerinin puan kaybetmesi halinde 3. Ligde kalacak.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, deplasmandalig lideri Düzcespor’akonuk oluyor. Son maçta sahasında Yeşilyurt Belediyesporkarşısında maçın son dakikalarında muhteşem bir dönüşle 2-1 mağlup etmeyi başaran Çarşambaspor, ligin son karşılaşmasında lider Düzcespor’uyenmek için tüm mücadelesini verecek. Çarşambaspor, deplasmandazoru başararak Düzce ekibini yenmesi halinde 3 puanla puanını 37’e çıkaracak. Ligde kalma mücadelesi veren Çarşambaspor, 37 puana ulaşırsa ve küme düşme potasında ki rakipleri olan Kızılcabölükspor ve Darıca Gençlerbirliği takımlarının puan kaybetmesi halinde Yeşil-Beyazlılar ligde kalacak.

Başkan Yıldırım, “Ligde kalacağımıza inanıyoruz”

Düzceyi evinde yediklerini deplasmanda da yeneceklerini ifade eden Başkan Yıldırım,“Umutlarımız hiçbir zaman bitmedi. İnşallah biz bu maçta çıkıp Düzce’yi burada yendiğimiz gibi orada da yeneceğiz. Şampiyon takımı orda yenip 3 puanı alıp Kalecik-Darıca maçında da Kaleciğe futbolu gerçek futbolunu oynayıp oradan gelecek sonuçla da ligde kalacağımıza inanıyoruz. Ayrıca  grubumuzun lideri olan  Düzcespor’un şampiyonluğunu da kutluyoruz.” Diye konuştu.

Karşılaşma Canlı Yayında Haber Expres TV’de

Düzcespor – Çarşambaspor karşılaşması canlı olarak Haber Expres TV’den yayınlanacak. Oxijen TV ve Haber Expres TV ekranlarından yayınlanacak olan yayını Haber Expres TV Facebook ve Youtube sayfalarımızdan canlı olarak naklen izleyebilirsiniz.

7 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’da 18 Temmuz Stadyumunda oynanacak olan maçta Ömer’in sakat olduğu için  Sefa ise kart cezalısı olmasından ötürü forma giyemeyeceği öğrenildi.

carsambaspor’da-kader-gunu-(2).jpg
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel