Çarşambaspor’da ‘İç Transfer’ hareketliliği!

Çarşambaspor’da ‘İç Transfer’ hareketliliği!
(BAL)’da mücadele eden Çarşambaspor, Özkan Yıldırım başkanlığı’nda yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına ağırlık verdi. Yeşil-Beyazlılar iç transferde Abdülkadir Yıldırım ile 1 yıllık daha sözleşme imzaladı.

2019-2020 sezonuna hazırlıklarını sürdüren Çarşambaspor’da Özkan Yıldırım ve ekibinin başkanlık görevine seçilmesi sonrası teknik direktör arayışına girilmiş ve önceki dönemlerde de görev yapmış Kenan Yelek ismi ile anlaşmaya varılmıştı. Teknik Direktör değişikliği sonrası transfer çalışmalarına ağırlık veren Çarşambaspor, ilk olarak Yakup Karakum ile yeniden anlaşmaya varmıştı. Son olarak yine takımın oyuncularından Abdulkadir Yıldırım ile 1 yıllığına sözleşme imzalandı.

Kulüpte iç ve dış transfer çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüldüğü öğrenildi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım’ın başkanlığında görev dağılımı oluşturuldu. Başkan Yardımcısı (As Başkan) Ersin Sandıkçı’nın olduğu yönetimde, Futbol Şube Sorumlusu Kadir Yücebaş,  Basın ve Taraftardan Sorumlu isim Fatih Şentürk, Mali İşlerden Sorumlu Mustafa Tercüman, Protokol Sorumlusu Ferdi Akbulut, Altyapı Sorumlusu Kadir Kaynak, Tedarik ve Malzemeden Sorumlu Musa Keskin olarak belirlendi.

HABER: Nuri ŞEKER – Nurhan GÜZEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber