Başarılı sporculara tören

Başarılı sporculara tören
Beyzbol, Softbol ve Ragbi spor dallarında ülke genelinde başarı göstererek madalya ve kupa alan sporcular, Çarşamba Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Çarşamba Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından alınan başarıların açıklandığı törende daha sonra Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, sporcuları kutlayarak konuşma yaptı.  19 Şubat 2019 tarihinde Çarşamba ilçesinde başlayan 4 aylık süreçte 13/16 yaş Beyzbol Etaplı Ligi Türkiye Şampiyonluğu, Okul Sporları Genç Kızlar Softbol Türkiye Şampiyonluğı, Okullararası Beyzbol Yıldız Erkekler Türkiye İkinciliği, Anadolu Yıldızları Ligi Beyzbol Türkiye Üçüncülüğü, Anadolu Yıldızlar Ligi Softbol Türkiye Dördüncülüğü, 7 kupa, 84 madalya, milli takıma 15 sporcu gönderilerek neticelendi.

Kupa Kapanış Töreni’nde konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, sporcular ve ailelerine hitaben yaptığı konuşmasında, “Türkiye’de adımızı duyurduğunuz, göğsümüzü kabarttığınız kupalarımızı Çarşamba’mıza hediye ettiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah bu işin daha da üzerine koyacaksınız. Belediye olarak Doğal Yaşam Parkımızın ilerisine beyzbol sahası yapmayı planlıyoruz. Amacımız bu projeyi ayın sonunda faaliyete geçirmek. Bir taraftan da okullarımızın olduğu bölgede ayrı bir çalışmamız var.  Federasyon Başkanımız Murat Pazan’la İtalya’ya gittik. Federasyonun Dünya Başkanı ile konuştuk. İnşallah Ragbi’de, Beyzbol’da ve Softbol’da Çarşamba’yı Türkiye’nin bir kamp alanı haline getirmeyi istiyoruz. Avrupa’nın, Dünya’nın maçlarını Çarşamba’da yapıldığı, dünyadan bir sürü insanın Çarşamba’ya geldiği, Çarşambalıların bütün ülkelere ev sahipliği yaptığı bir Çarşamba tasarlıyoruz. Bunu da hep birlikte sağlayacağız. Bizlere çok önemli bir cesaret verdiniz. Çarşamba’da ki gençlerin bu işe nasıl sarıldığını İtalya’da yaptığımız görüşmelerde de gösterdik.” Dedi.

Gerçekleştirilen etkinliğe Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın yanı sıra, Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürü Enver Şahin,AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Çarşamba Ayyıldız Spor Kulübü Başkanı Nevzat Akkaya ve sporcuların aileleri katılım sağladı.

Haber: Nuri Şeker- Aykut Erat
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber