Çarşambaspor'da Hazırlıklar Sürüyor

Çarşambaspor'da Hazırlıklar Sürüyor
TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu günü evinde  konuk edeceği Kuşadası Gençlik Spor Kulübü maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

İki deplasman maçından puansız dönen Çarşambaspor haftasonu kendi evinde konuk edeceği Kuşadası Gençlik Spor Kulübümaçı öncesi hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Takımın Teknik Direktörü Kenan Yelek, iki deplasman maçını da suni çim sahada oynadıklarını, zeminin kendilerini olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

               

Yaptığı açıklamasında Teknik Direktör Kenan Yelek, “İki deplasman maçını da suni çim sahada oynadım. Yine de iyi mücadele ettik. Fakat zeminin suni çim olması oyuncularımda sakatlıklara neden oldu ." dedi  ve yapılan çalışmalar hakkında ayrıca Kuşadası maçı öncesi şu ifadelere yer verdi. "Tesislerimizde çalışmaların devam etmesinden dolayı çalışmalarımızı stadyumda yapıyoruz. Ligin güçlü ekiplerinden birisi ile karşılaşacağız. Santraforumuz sakat. Bu maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Abdülsamet ve Enver ise üç veya dört hafta aramızda olmayacak. Tüm bu olumsuzluklara karşılık evimizde oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz   ”

 

"Taraftarlara en fazla ihtiyaç duyduğumuz an"

 

Taraftarların desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirten Kulüp Başkanı  Özkan Yıldırım, “Taraftarlarımızın desteği ile bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. İnananlar hiçbir zaman kaybetmez. Bizler iyi günümüzde kötü günümüzde taraftarlarımızla beraber olduk. Taraftarlarımıza en fazla ihtiyaç duyduğumuz günde bizlere destek vereceklerine inanıyorum” diye konuştu

 

"Mücadele devam edecek "

 

‘İnananlar hiçbir zaman kaybetmez’ diyen Başkan Yıldırım, “Yönetim, teknik ekip, oyuncular ve taraftarlarımız bir bütünüz. Bizler başarıyla inanıyoruz ve inananlar hiçbir zaman kaybetmez. Bizler yönetim olarak taraftarlarımızla birlikte zemini ve taşları yerine oturttuk. Bundan sonrada Çarşambaspor halkı ve taraftarı hangi başarıyı istiyorsa biz bu başarıyı yakalamak için mücadele edeceğiz” ifadesini kullandı

 

İyi günde kötü günde birliktelik

 

Yeşil-Beyazlı taraftarlarında takıma inanması güvenmesi gerektiğinin altını çizen Yıldırım, “Cumartesi günü sahamızda çok önemli bir mücadele çıkacağız. Taraftarlarımızdan ve halkımızdan takımlarına inanmasını, güvenmesini ve yanında olmasını istiyoruz. Daha önce olduğu gibi iyi günde de kötü günde de birlik olalım beraber olalım. Başarıya giden yollardan birisi de bu temel kurallardır” şeklinde konuştu.

 

HABER: Büşra KOCATAŞ- Nurhan GÜZEL

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber