Çarşambaspor’da Dündar mı Başkan oluyor?

Çarşambaspor’da Dündar mı Başkan oluyor?
Çarşambaspor'da Hasan Gümüş'ten boşalan koltuğa adı geçen isimler bir bir değişti ve son isim Teknik Direktör transferi sonrası bu gün Başkan Dündar'la son görüşmeler sonrasında Mustafa Dündar'ın olacağı iddia ediliyor.

Hasan Gümüş'ten boşalan koltuğa Gümüş, Yılmaz, Köktaş, Ankara'lı işadamı ve son olarak Yüksel olmadı, şimdi gözde isim Dündar.   

Geçtiğimiz yıl Süper Amatör Lig de mücadele eden ve takımın başkanlığına Hasan Gümüş'ün getirildiği Çarşambaspor takımında bu yıl BAL'a yükselmesi ile birlikte yeni başkan kim olacak sorularına cevap aranmaya başlanmıştı. Eski Kulüp Başkanı Hasan Gümüş'le yollarını ayıran Belediye Başkanı Dündar ve ekibi Gümüş'ün yerine farklı isimleri gündeme getirmişlerdi.

Çarşambaspor kulüp başkanlığına Hasan Gümüş'ten sonra iddialara göre önce AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın Çarşamba'lı başkanlardan ve eski İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz'ı getirmeyi düşündüğü ve görüşmeler yaptığı iddia edilmişti. Bu iddialara Ahmet Yılmaz kesinlikle ret ederken bu defa Köktaş'ın kendi akrabası veya bir iş adamını takımın başkanlığına getirerek kendisinin de geriden maddi destek vereceği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Tüm bu gelişmelerde hem Ahmet Yılmaz, hem de Köktaş geri adım atınca Başkan Dündar'ın bu defa bir başka isim olarak kendi akrabası Yüksel Bilgin'i atayacağı bu defa konuşulmaya başlamıştı. Haber Expres Gazetesinden bu haberi de yayınlamamız üzerine Dündar bu isimden de vazgeçerek yeni isim arayışına girdiği belirtilmişti. Yeni isim arayışlarını sürdüren Başkan Dündar, bu arada takımda yönetim belli olmadan Teknik Direktör arayışlarını tamamlayarak dün Besim Durmuş'la anlaştığını duyurmuştu.

Teknik Direktör Besim Durmuş'tan sonra yeni başkan ve yönetimi için çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Dündar, son atağını yaparak Çarşambaspor Kulüp Başkanlığına Sanayi Esnaflarından ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Dündar'a başkanlık teklifinde bulunduğu öğrenildi. Haber Expres Gazetesi olarak adı Başkanlık koltuğu için dillendirilen ve kendisine 'Çarşambaspor Kulüp Başkanlığının hayırlı olması temennilerimizi' ilettiğimiz Mustafa Dündar, "Şu ana kadar teklifin geldiği doğru ama henüz kedin bir sonuç yok. Bu gün yapacağımız ikili görüşmeler sonrasında nihai kararı vererek basınımızla bir araya gelip konuyu açıklayacağız. Şimdilik sadece teklif var ama net bir konu yok" dedi.

Çarşamba spor kamuoyunda yeni başkan adayının Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Dündar olduğu duyulur duyulmaz, spor çevrelerinden ve taraftarlardan da olumlu- olumsuz tepkiler gelmeye başladı. İlk gelen tepkilerden birisi Mustafa Dündar'ın Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın akrabası olması üzerine geldi. Önümüzde ki dönemde gelişmeleri siz okuyucularımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Mustafa Dündar'ın başkanlığına ilk gelen olumlu- olumsuz tepkiler şöyle:

Rıza Yıldırım:Çarşamba adına hayırlı olur inşallah

Uğur Çapkın:bekleyip görücez inşallah gelen gideni aratmaz..

Rıza Yıldırım: Gelen gideni genellikle aratır söz olarakta kalıplaşmıştır ama dedimya Başkan Çarşamba için hayırlısı inşallah

Emrah Toprak: İnşallah hayırlı olur 

Kerim Olfaz: Hayırlısı olsun reis

Hakan Şencan: Hayırlısı olsun Reis Çarşambaspor'umuz için

Uğur Çapkın: görücez hakanım..

Emre Mukadder: Hayırlı olsun reis

Süleyman Akdemir: hayırlı olsun

Nazim DurakoğLu: Hayırlı olsun

Aşkın Kırlı: Reis besim hoca doğrumu

Mehmet Soykan: Hayırlısı olsun Reis Çarşambaspor'umuz için hedef 3. Lig

Irem Torun: adamin yuzunde nur var bi kere bence eskilerinden daha iyi olur kesin hayirli olsun...

Uğur Çapkın: yüzdeki nura kaldıysak yandık desene :))))))))))))))

Irem Torun: Bir insan seytan kiligina bürünmüş se korkarim ondan onun yaptigi hicbir isten hayir gelmez mactan pek anlamam ama ben tecrubeme dayaniyorum...

Hüseyin Şahin: Hayırlı olsun olsun. Mustafa Dündar bağkana yakışır

Oktay Samsunlu Kavak: İnşallah hayırlısı olur

Serdar Çam: Reis Bu Adam Bize Deplasman İçin Otomus Verirmi dersin Hic Umudum yok benım ama hayırlısı

Erkut Erbil Hayirli olsun hedef 3. Lig

 

HABER MERKEZİ- Nevzat AKKAYA

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber