Yeşilırmakspor FİNALDE...

Yeşilırmakspor FİNALDE...
Çarşamba'nın amatör spor kulüpleri arasında yıllardır verdiği mücadelesini taçlandırmaya hazırlanan Yeşilırmak spor Türkiye Şampiyonasına gitmek için bu gün Sivas Belediyespor takımı karşısına final maçına çıkıyor

Yeşilırmakspor Samsun bölgesinde U-13 Liginde şampiyon olduktan sonra Türkiye Şampiyonası maçları için Giresun' a giden ve gündeme parasız kalması ile gelen Yeşilırmak spor dün Giresun'da oynadığı yarı final maçında rakibi Ünyespor takımını oyuncusu Furkan'ın maçın 6 dakikasında attığı muhteşem golle 1-0 yenerek adını finale yazdırdı.

Dün Giresun' da sıcak bir havada oynanan karşılaşmaya maddi imkansızlıklar içinde kıvranarak çıkan Yeşilırmakspor U13 futbol takım oyuncuları inançlarını ve final inatlarını ortaya koyarak çıktılar. Maçın henüz ilk dakikalarından itibaren baskılarını rakip takım karşısında kuran U13 minik oyuncuları maçın ilk dakikalarında attığı bir golle maçı tamamlayarak adını finallere yazdırdı. Bu gün Sivasspor takımı ile finalde karşılaşacak olan Yeşilırmakspor takım oyuncuları bu maçı da kazandıkları takdirde Türkiye Şampiyonası finallerine isimlerini yazdırmayı başarmaya 90 dakikaları kaldı.

Önce ki gün sosyal medyaya maddi imkansızlıkları ile gündeme gelen Yeşilırmakspor takımına akşam üstü küçükte olsa sevindirici haber ulaştı. Haber Expres Gazetesinin tanıtım yazıları çıktığı saatlerde Yeşilırmakspor Kulübü Başkanı Ömer Öztürk'ü arayan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş takımın bir günlük masraflarını karşılayacaklarını ilettiği öğrenildi. Yeşilırmakspor takımı kafilesinin günlük 2-3 bin lira miktarında masrafı olduğu ve en azından final maçına olsun imkansızlık nedeni ile çıkamama tehlikesinden kurtulduklarını dile getiren Başkan Öztürk,Milletvekilimiz Sayın Köktaş bizleri dün arayarak bir günlük masrafımızı karşılayacağını açıkladı" diyerek şöyle devam etti.

Başkan Öztürk, "Teşekkür ediyorum Milletvekilimize. Bu gün ise finale kaldık. Final de güçlü rakibimiz Sivas spor takımı ile karşılaşacağız. İnanıyorum ki onları da sahadan boynu bükük göndereceğiz ancak korkumuz Türkiye Şampiyonasına gidebilmek için yine maddi destek lazım. Samsun'lu büyüklerimizin konuya hassasiyet ve duyarlılık göstererek bu çocuklara sahip çıkacaklarına inanıyorum. Bu çocuklara sahip çıkıldığında başaramayacakları yok" dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber