Çarşambaspor’da Çankırı Mesaisi

Çarşambaspor’da Çankırı Mesaisi
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, bu hafta sonu kendi evinde oynayacak olduğu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, bu hafta sonu kendi evinde konuk edeceği Çankırı Saray 18 takımının hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Safranboluspor ile oynadığı maçta 4-1’lik skorla galip gelen Çarşambaspor, rehavete kapılmadan hafta boyunca antrenmanlarına, takıma yeni gelen teknik direktör Zekeriya Köklükaya yönetiminde Adapark Tesisleri’nde devam ediyor.

Çarşambaspor geçirdiği 4 haftada, toplamda 7 puan toplayarak ligin 4. sırasında yer alırken, Çankırı Saray 18 takımı ise 6 puan ile ligin 9. sırasında yer alıyor. Her iki takım da bu hafta 3 puan almak için ter dökecek.

Ayrıca Köklükaya’nın Perşembespor’dan Çarşambaspor’a gelmesi, taraftarlar tarafından sosyal medyada gündem oluşturdu. Geçtiğimiz günlerde gazetemiz muhabiri Yağmur Ayan ile röportaj yapan Köklükaya, konuşmalarına ‘Günleri karıştırdım, Perşembe’den Çarşamba’ya geldim.’ diyerek esprili bir şekilde başlamıştı. Bu röportajı izleyen vatandaşlar sosyal medyalarında, ‘Sıra Salıspor’da’, ‘İmzayı Cuma günü atsınlar’, ‘Geçmişe yolculuk’ şeklinde paylaşım yaptılar.

carsambasporda-cankiri-mesaisi-1.jpg

carsambasporda-cankiri-mesaisi-2.jpg

carsambasporda-cankiri-mesaisi-4.jpg

İSMAİL TEMİZ

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber