Çarşambaspor’a Bir Darbe de Fatsa Belediyespor dan

Çarşambaspor’a Bir Darbe de Fatsa Belediyespor dan
Bölgesel amatör lig’de (BAL) Mücadele eden temsilcimiz Çarşamba spor kendi saha ve seyircisi önünde Fatsa spor karşısında sahadan mağlup ayrılarak taraftarlarını üzdü

BAL Liginde şampiyonluk yarışında ki rakibi Fatsa Belediye spor’u ağırlayan Çarşamba spor kendi sahası ve seyircisi önünde 4-1’lik skorla mağlup ayrılarak zirve yolunda büyük darbe aldı. Çarşamba Şehir Stadında karşılaştığı rakibi Fatsa Belediye spor karşısında oyuna iyi başlayan taraf Çarşamba spor’du rakibi karşısında gol aradığı dakikalarda rakibinin ilk atağında Fatih Çakır boş kaldığı pozisyonda Fatsa Belediye spor adına attığı gol ile 1-0 takımını deplasmanda öne geçiren taraf oldu. Bu dakikalardan sonra Çarşamba spor beraberlik için hamleler yaptı. Ancak ilk golün adamı Fatih Çakır kaleci Metin ile karşı karşıya pozisyonda sağ çaprazdan takımının 2. golünü attı. İlk yarıda başka gol olmayınca Çarşamba spor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı.

İkinci yarıya gelindiğinde Çarşamba spor, Cüneyt Tonyalı’nın yerine Yunus Emre Zengin ve Yusuf Erol Ustanın yerine İlker Akdemir ile başladı. Bu değişiklikler ile forvet hattını güçlendirme düşüncesine giden Çarşamba spor teknik sorumlusu Ahmet Özen’in yaptığı değişiklikler ile süren oyunda ikinci yarının başlarında Yunus Emre Zengin kornerden gelen topa arka direkte iyi yükselerek maçın skorunu 2-1’e getirdi.

Bu gol ile oyunda hakimiyeti kuran Çarşamba spor ceza sahasının içerisine doldurulan bir top da Cihan kaleci Metin ile aynı topa hamle yaptılar.  Aynı topa yükselen Cihan ve Metin, Metinin yerde kalması ile hakem Çarşamba spor un forvet oyuncusu Cihan’ı faul yatığı gerekçesi ile 2. Sarsı karttan oyun dışında bıraktı. Eksik kalan Çarşamba spor oyun üstünlüğünü rakibe kaptırdı. Fatsa Belediye spor’un çalışkan isimi fatih çakır şık bir gol ile takımını 3-1’lik skora getirdi. Bu golden sonra Çarşamba spor taraftarları teknik heyet ve futbolcular aleyhine tezahürat yapmaya başladılar. Ahmet Özen ve ekibini istifaya davet ettiler.

Karşılaşmada son dakikalara yaklaşıldığında bu sefer Gökhan Özkan takımı adına 1 gole imza attı bu gol ile iyice rahatlayan konuk ekip Fatsa Belediye spor maçta maç da pozisyonlar bulmaya başladı. Çarşamba spor oyuna günün eleştirilen ismi Mehmet Doğan’ın yerine Ömer Bekar değişikliği ile mücadeleye başladı. Güçlü rakip’i karşısında pozisyon bulmakta zorlanan Çarşamba spor kendi sahası ve seyircisi önünde rakibi Fatsa Belediye spor’a yenilerek sahadan üzgün ayrıldı. Karşılaşma sonunda sahada istenilen oyunu ortaya koyamayan futbolculara tepkiler vardı Çarşamba spor taraftarı karşılaşma sonunda Fatsa Belediye spor futbolcularını kutlayarak tribünlerden ayrıldılar. 

bunlar-(1).20131209142917.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir