Çarşambaspor Zirveye yakın

Çarşambaspor Zirveye yakın
Süper Amatör Ligi’nde ki temsilcimiz Çarşambaspor, bu sezon oynadığı 4 maçta topladığı 9 puanla 2. Sırada yerini aldı. Lider Atakum Belediye Spor ile arasında 1 puan farkı bulunan Çarşambaspor, zirveye yakın takipte bulunuyor.

Çarşambaspor, Süper Amatör Ligi’nde oynadığı 4 maçta aldığı 3 galibiyet ve 1 yenilgi ile 2. Sırada yerini aldı. Ligin 1. Sırasında bulunan Atakum Belediyespor ise namağlup ünvanını koruyarak 3 galibiyet ve 1 beraberlik sonucunu elde etti.

Bu hafta sonu yapılacak karşılaşmada iki takımda ligin alt sıralarında yer alan takımlarla karşılaşacak. Sahasında ligin son sırasında bulunan Atakentspor’u konuk edecek Çarşambaspor’da hedef 3 puan olurken, ligin lideri Atakum Belediyespor ise ligin 11. Sırasında yer alan Salıpazarı Belediyespor ile karşılaşacak.

carsambaspor-zirveye-yakin-(2).jpg

Karşılaşma öncesi ligdeki tabloya göre Çarşambaspor sezonun ilk iki maçından sonra farklı skorlar elde etti. Lig boyunca oynadığı 4 maçta 11 gol atan Çarşambaspor, kalesinde 3 gol gördü. Yenilen 3 gol ligin ilk haftasında oynanılan Yolspor karşılaşmasında geldi.  Lider Atakum Belediyespor ise lig boyunca 8 gol attı, 4 gol yedi.


Liderle arasında 1 puan farkı bulunan Çarşambaspor, bu hafta Çarşamba Şehir Stadyumu’nda Atakentspor’u konuk edecek. Karşılaşmaya ev sahibi olmanın ve geçen haftalarda alınan galibiyetlerin avantajıyla çıkacak olan Çarşambaspor ligde oynayacağı 5. Maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

carsambaspor-zirveye-yakin-(3).jpg

Çarşamba Adapark Tesisleri’nde yaptığı idmanlarla maça hazırlıklarını sürdüren Çarşambaspor, hazırlıklarını tamamladıktan sonra maç saatini bekleyecek. 22 Kasım Pazar günü oynanılacak karşılaşma Çarşamba Şehir Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak.

HABER: Nevzat AKKAYA 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir