Çarşambaspor Taraftarı’ndan kahvaltı

Çarşambaspor Taraftarı’ndan kahvaltı
Çarşambaspor Taraftarlar Derneği, dernek binasında düzenlediği Geleneksel Kahvaltı’da birçok isimi bir araya getirdi.

Çarşambaspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, önceki gün dernek binasında düzenlediği etkinlikle birçok isimi Geleneksel Kahvaltıda buluşturdu.  Düzenlenen kahvaltıya, Çarşambaspor Kulüp Başkanı Şeref Çelebi, Çarşamba Genç İşadamları Derneği Başkanı Yücel Özden, MHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı İlyas Aydın,Ülkü Ocakları Çarşamba Şube Başkanı Mahmut Kütükoğlu, MHP yöneticileriyle birlikte partililer, Samsun spor taraftarlar grubu, Çarşamba'nın yerel basın temsilcileri ve Çarşamba spor Taraftarlar Derneği üyeleri katıldı.

Kahvaltıya ilgilerinden dolayı memnun kaldıklarını belirten Çarşamba spor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı adına Adem Çökel, "Bugün burada bulunmanız bizi çok sevindirdi. Davetimize teşrif etmeniz bizi onurlandırdı” dedi.  

unlar-carsambaspro-(2).jpg

Etkinlikte konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı İlyas Aydın, “Öncelikle Çarşamba spor Taraftarlar Derneğine bu güzel ortamı oluşturduğu için teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler şehrimizin ve ilçemizin en güzel temsil edildiği noktanın futbol olduğunu biliyoruz. Karşınızda Çarşamba spor’u ve Çarşamba spor taraftarını çok seven bir Belediye Başkan adayı var. Çarşamba spor’un bu ilçede nasıl başarı sağlayabileceğini de çok iyi biliyoruz. Ve her zaman Çarşamba spor taraftarının her zaman yanında olacağımızı da sizlerinin önünde söylüyorum.Herkese teşekkür ediyor ve hayırlı günler diliyorum” ifadelerini kullandı.  Kahvaltı yapılan yemek ikramının ardından son buldu.

Haberin videosu için tıklayınız...


unlar-carsambaspro-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir