ÇARŞAMBASPOR STORE AÇILDI

 ÇARŞAMBASPOR STORE AÇILDI
TFF 3. Lig takımlarından Çarşambaspor’un lisanslı ürünlerinin satışının gerçekleştirileceği ‘Çarşambaspor Store’un açılışı bugün gerçekleştirildi.

 

carsambaspor-store-acildi-(3).jpgcarsambaspor-store-acildi-(2).jpg

Çarşamba Belediye Meydanı’nda bulunan ‘Çarşambaspor Store’ mağazası, geniş katılımlı etkinlikle gerçekleştirildi. Açılış törenine Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, Çarşamba Ticaret Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşmba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydın,Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

carsambaspor-store-acildi.jpg

carsambaspor-store-acildi-(4).jpg

Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım,Teknik Direktör Kenan Yelek ve Çarşambasporun tam kadro oyuncularının da bulunduğu açılış programında taraftarlarda yerlerini aldı.  Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım ve Oda Başkanları ile birlikte kurdele kesiminin ardından davetliler mağazayı incelediler.

Mağazanın ilk alışverişini yapan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan oldu. İki küçük taraftara forma alarak hediye eden Başkan Doğan, çocukların yüzlerini güldürdü. Açılış programı fotoğraf çekimi ile son buldu.

HABER: Nurhan GÜZEL - Gülizar KELEŞ

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber