Çarşambaspor sezona hazır

Çarşambaspor sezona hazır
2014-2015 Futbol sezonu başlamadan önce tüm iç ve dış transferlerini tamamlayan Çarşambaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Bütün iç ve dış transferlerini geçtiğimiz perşembe günü bitiren Yeşil-Beyazlı ekipte, Kulüp Başkanı İş Adamı Engin Yıldırım, bütün sıkıntıların aşıldığını ve Çarşambaspor taraftarının  gönlünün rahat olmasını gerektiğini söyledi.

Eylül ayında sezona başlayacak olan Çarşambaspor’un bulunduğu grupta kendilerinden iyi ekip kurulmadığını ve futbolcuların bu lige değil, profesyonel lige layık olduğunu belirten İşadamı Yıldırım, “Biz işimizi artık bitirdik. Top Tarkan hocamız ve ekibinde” dedi. Ayrıca Çarşambaspor'un Başkanı Engin Yıldırım, “Ay sonunda Çarşambaspor Bolu’da kamp yapacak. Orada sıkı bir şekilde lige hazırlanacağız.Yönetim, hocalarımız,futbolcular ve taraftarla bir bütün olup bu kulübü hak ettiği yerlere taşıyacağız. Bu kadar uzun zamandır bekleyen taraftarımızın ümitlerini boşa çıkarmadığımızı düşünüyor ve büyük Çarşambaspor taraftarının her zaman takımımıza desteklerini bekliyoruz.Bu güzel görevde bizi yalnız bırakmayıp ve her türlü desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı’mız Hüseyin Dündar'a şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkürü bir borç biliriz. 90 yıllık tarihinde Çarşambaspor Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliği yapmış bütün Çarşamba spor’a gönül vermiş dostlarımıza çok teşekkür eder, saygı ve sevgilerimizi sunarız.” dedi.  

Bu arada İlçemizi BAL liginde temsil edecek olan Çarşambaspor’un grubu ve rakipleri belli oldu. 2014-15 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de 1 tane 12 takımlı, 3 tane 13 takımlı ve 7 tane 14 takımlı olmak üzere 11 grupta 149 takım mücadele edecek.

Müsabakaların 14 Eylül 2014 tarihinde başlayacağı Bölgesel Amatör Lig'de, grup birincisi olan takımlar doğrudan Spor Toto 3. Lig'e çıkarken, gruplarını son iki sırada tamamlayan takımlar küme düşecek.

GRUPTA KİMLER VAR?

Çarşambaspor’un BAL Ligi’nde bulunduğu 5. Grupta; Termespor,Ladikspor,1930 Bafraspor,Fatsaspor,Güzelordu Spor, Ünyespor, Yeni Amasyaspor, Ulukavakspor, Yeşil Yenicespor, Kastamonuspor, Sinopspor,Bartınspor, Turhalspor.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

carsabaspor1.jpg

carasambaspor2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber