Ayvacık Ardıç Köyünde Yayla Şenlikleri Düzenlenecek

Ayvacık Ardıç Köyünde Yayla Şenlikleri Düzenlenecek
Ayvacıklılar Sosyal Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Yiğit, 29-31 Ağustos tarihleri arasında Ayvacık Ardıç köyünde yayla şenlikleri düzenleyeceklerini söyledi

Ayvacık Ardıç köyünde, Ayvacıklılar Sosyal Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından bu yıl yayla şenlikleri yapılacak. Bu yıl ilk olacak yaylar şenliklerinde sürpriz sanatçılar, yağlı güreşler, çuval yarışı ve yumurta yarışı gibi birçok etkinlikle çevre halkının stres atması hedefleniyor.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Mustafa Yiğit, “Ayvacıklılar Sosyal Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni kurmak bize nasip oldu. Şimdi de ilk yayla şenliklerini yapma şansı da bize denk geldi. Bu konuyla ilgili çalışmalarımızı başlattık. Şenliğimiz Ağustos’un son Cuma akşamı saat 20.00’de başlayıp, Pazar günü geceye kadar devam edecek. 3 gün sürecek ve sanatçılar getireceğiz, güreş turnuvası, çuval yarışı, yumurta yarışı, öküz yarışması ve buna benzer birçok etkinlikler olacak. Bu yarışmaların birincilerine de ödül var. Biz ilkini yapacağız, destek olan memur ve esnaf arkadaşlarımız ile sonrasında destek olacak bütün vatandaşlarımıza ve şenliklerimize gezici sahneyi tahsis edecekleri için Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber