Çarşambaspor, Ligi Bekliyor

Çarşambaspor, Ligi Bekliyor
Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, yeni lig döneminin hazırlıklarını iki hazırlık maçıyla tamamlamayı planlıyor.

2023-2024 Futbol sezonunda puanları toplamaya başlayacak olan Çarşambaspor, Adapark tesislerinde bugün saat 14:00’de yapılacak olan Havzaspor maçı için antrenmanlarını yaptı.

Ligin 15 Ekimde başlayacağını söyleyen Çarşambaspor Teknik direktörü Ünsal Yaşar “lig öncesi yoğun bir hazırlık döneminden geçiyor. Yarın Havza ile yapacakları hazırlık maçının ardından, hafta sonu Bulancak'ta bir diğer karşılaşmaya çıkacaklar. Lig, 15 Ekim'de başlayacak ve takımın sadece iki haftası kaldı. Bu süreci iki hazırlık maçıyla tamamlamayı planlıyorlar.” dedi.

“Takımın lige hazır olacağına inanıyorlar”

Takımda her şeyin yolunda gittiğini belirten Ünsal Yaşar, “Belirsizlik hâlâ devam ediyor. Rakipler ve fikstür henüz netleşmedi. Ancak takım, grupları belli olduktan sonra en hazır hâliyle lige başlamak istiyor. Takım, genellikle olumlu sonuçlar alıyor. Ancak kupa maçında yaşanan olumsuz durum dışında, antrenmanlar ve diğer hazırlık maçları olumlu geçiyor. Eksikler var elbette, ancak zamanları var. Bir on beş gün sonra, Takımda her şey yolunda gidiyor!” diye konuştu.

4.jpg

3.jpg

1.jpg

HABER: İsmail TEMİZ

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor