Çarşambaspor küme düşme yolunda ki istikrarırını koruyor

Çarşambaspor küme düşme yolunda ki istikrarırını koruyor
Çarşambaspor deplasmanda fatsa belediyespor’a 2-0 yenilerek ligde kalma yolunda büyük darbe aldı.

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

BAL Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor deplasmanda karşılaştığı Fatsa Belediyespor karşılaşmasından eli boş dönerek lig de kalma yolunda büyük darbe aldı. Çok sayıda eksik futbolcusu bulunan Çarşambaspor, Fatsa engelinin aşamadı.

İlk yarıda dengeli bir oyun oynayan Çarşambaspor, 35. Dakikada Murat’ın ceza sahasında rakibine yaptığı müdahele sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan güneş topu ağlarab göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla bitti. İkinci yarı başladığında ise Fatsaspor oyunun kontrolünü eline alarak ataklar geliştirmeye başladı. 56. dakikada sağ kanattan yapılan ortaya güzel bir vuruş yapan Oktay takımının 2. golünü attı. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklarla geçen maçta başka gol olmadı ve Çarşambaspor, Fatsa Belediyespor’a 2-0 yenilerek ligde kalma yolunda ağır bir darbe aldı.

Çarşambasporu yakından ilgilendiren diğer maçlarda ise Bafraspor deplasmanda Erbaa Güreş İhtisas sporu 6-2 mağlup etti. Zaraspor ise kendi evinde karşılaştığın Sivas İl Özel İdarespor karşısında 3 puanı 2 golle alarak şampiyonluk yarışını sürdürdü. Çarşambasporla birlikte ligde kalma mücadelesi veren atakumspor ise kendi evinde Ayancık sporu 2-0 yenerek ligde kalma yolunda avantajı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir