ÇARŞAMBASPOR KRİTİK MAÇA ÇIKIYOR

ÇARŞAMBASPOR KRİTİK MAÇA ÇIKIYOR
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, son maçta kendi sahasında aldığı Ünyespor galibiyetinin verdiği moralle Terme deplasmanına çıkıyor

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, Adapark Tesisleri’nde yaptığı idmanlarla hafta sonu deplasmanda oynayacağı Termespor maçına hazırlanıyor. Ligde hedeflediği noktadan uzaklaşan temsilcimiz Yeşil-Beyazlı ekipte artık bütün çalışmalar statü gereği oluşan grupta küme düşmeme mücadelesine çevrildi. Bu noktada Termespor maçına büyük önem veriliyor. Termespor’la arasında 2 puan olan Çarşambaspor, bu maçı kazanarak rakibine puan olarak bir adım öne geçerek ligde ki yerini korumaya çalışacak.

Teknik Sorumlu Birol Akkaya nezaretinde çalışmalarını sürdüren Çarşambaspor’da bütün hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Tesislerde yapılan  idmanlarda futbolcularla yakından ilgilenen Akkaya, futbolcuları maça motive etmek için var gücüyle çalışıyor.  İdmanlarda hata yapan futbolcuları tek tek uyaran Teknik Sorumlu Birol Akkaya, Termespor maçında hata yapmamalarını belirterek futbolculara maçın önemini algılamaları için beyin yıkıyor.

HABER: Nevzat AKKAYA 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber