Aday Göksel Çarşamba’da

Aday Göksel Çarşamba’da
AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Muharrem Göksel, AK Parti Terme, Salıpazarı ve Çarşamba İlçe Delegeleri ile gerçekleşen akşam yemeğinde bir araya geldi

Yemek programı sonrası konuşan Göksel, "Türkiye, bugün itibariyle dünyanın en saygın, en itibarlı ülkeleri arasında hak ettiği yere doğru hızla ilerlemektedir. Bu başarılarda, isimleri hiç öne çıkmayan yüz binlerce yol arkadaşımızın azmi, vefası, gece gündüz demeyen büyük emekleri vardır." dedi.


1 Şubat 2015 Pazar günü Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılacak olan AK Parti Samsun İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan istişareler sonucunda İl Başkan Adayı olarak belirlenen Muharrem Göksel, kendisi tarafından Çarşamba Göl Resturant'ta organize edilen akşam yemeğinde Terme, Salıpazarı ve Çarşamba ilçe delegeleri ile bir araya geldi.

Gerçekleşen yemeğe ayrıca, Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Teşkilatlarının yönetim kurulu üyeleri, İlçelerin Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe delegeleri ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

adaygoksel2.jpg

TEŞKİLATLARIMIZIN EMEĞİ BÜYÜK

Yemek sonrası konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Muharrem Göksel, "AK Parti milletimizin, kalbinden, aklından, vicdanından ve köklü medeniyetinden doğmuştur. Bu temel üzerinde yükselen Partimiz, ülkemizle birlikte büyümektedir. Türkiye, bugün itibariyle dünyanın en saygın, en itibarlı ülkeleri arasında hak ettiği yere doğru hızla ilerlemektedir. Bu başarılarda, isimleri hiç öne çıkmayan yüz binlerce yol arkadaşımızın azmi, vefası, gece gündüz demeyen büyük emekleri vardır.  Onlar, tam bir teşkilat bilinciyle, teşkilatçılığın gereklerini yerine getirerek Türkiye'nin gücünü, toplumun iradesini geniş halk kesimlerinin arzularını ve taleplerini siyasete taşıdılar. Onlar, teşkilatlarımızın hangi kademesinde olursa olsunlar ülke sevdasını, hizmet aşkını en içten, en samimi biçimde gösteriyorlar.” Şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber