Çarşambaspor kaybetmek istemiyor

Çarşambaspor kaybetmek istemiyor
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta zirve mücadelesinden kopmak istemeyen Çarşambaspor, bundan sonraki maçlarda kayıpsız tamamlamayı hedefliyor.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadelesini sürdüren Yeşil-Beyazlı ekip, en son Çarşamba Şehir Stadyumu’nda oynanan Yıldızeli Birlikspor maçından aldıkları galibiyetle önceki haftalarda alınan Soya beraberliğini telafi etmiş oldu. Çarşambaspor ligi üst sıralarda bitirmenin hesaplarını yaparken önündeki 7 maçı en az kayıpla bitirmeyi hedefliyor.

Çarşambaspor’da gözler ard arda oynanılacak Atakum ve İlkadım maçlarında. Bu iki maçı kayıpsız geçerek ligi üst sıralarda bitirmeyi hedeflendiği öğrenildi.


Yıldızeli Birlik spor maçının değerlendirmesinde bulunan Çarşambaspor Kulüp Başkanı Şeref Çelebi, “Son maçta aldığımız Yıldızeli Birlik spor galibiyeti ile tekrar 2. Sıradaki yerimizi aldık. Sorgun-Bulancak maçının beraberliği bizim için geçtiğimiz haftada Soya maçının beraberlik skorunun telafisi oldu. İnşallah önümüzdeki maçlarımızda bütün maçlarımızı kazanarak en azından ikincilik şansımızı devam ettirip, play-off’lara gitmek istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz. 2. Yarıda oynamış olduğumuz 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik var. Takımımıza bir özgüven geldi. Artık maç kazanmasını iyi öğrendik.” Dedi.

‘Teknik Direktör Değişikliği etkili oldu’

Sezon başında takım başına getirilen Teknik Direktör Ahmet Özen’in gitmesinin ardından yerine getirilen Tarkan Demirhan’ın takımda büyük etkisi olduğuna dikkat çeken Şeref Çelebi, “Hocamızın gelmesinin tabii ki büyük artısı oldu. Tarkan Hocamız futbolcularla bire bir ilişki içerisinde. Futbolcuları motive etmesini iyi biliyor.İşinin erbabı olduğunu iyi biliyor. Bölgeyi tanıyan, kazanma hırsı olan bir hocamız. Bunu zaten maç esnasında saha kenarında görüyoruz. Sonuçta bu bir kan değişikliği. Takıma motive ve kazanma ruhu tazeleniyor. Bunun yansımalarını görüyoruz.Kendisiyle iyi bir çıkış yakaladık.” Şeklinde konuştu.

“Taraftarsız olmaz”

Taraftarların eleştirilerine de değinen Başkan Çelebi, “Taraftarımız her maçta mutlaka olmalıdır. Biz onların etkileriyle maçlarımızı kazanıyoruz. Biz onlar için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Geçen seneden alınan bir cezadan dolayı savcılık ve emniyetin almış olduğu bir karar var.Yargı süreci devam ediyor. Bizimde yargı veya emniyeti müdahil olma gibi bir hakkımız yok. Ama taraftarlarımızın her zaman yanında olacağız. Taraftarsız bir maç bir nevi sinema seyreder gibi olur. Taraftarlarımız her zaman bizim yanımızda olmalılar. Onlar görevlerini en iyi şekilde yaptılar. Hem içeride hem dışarıda bizim için hep 12. Adam oldular. Hedefimizde onlarla beraber ilerleyip inşallah 3. Lige çıkacağız.” İfadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir