Çarşambaspor ikinci yarıya Bafraspor ’la başlıyor

Çarşambaspor ikinci yarıya Bafraspor ’la başlıyor
Çarşambaspor takımı yarın Adapark Suni çim sahada ikinci yarı ilk maçında karşılaşacağı Bafraspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç gününü beklemeye başladı.

 

HABER-FOTO: BURAK ÇALIŞKAN

BAL Liginde ilk yarının son iki maçına kadar grubunda Lider olarak giden ve önce deplasmanda Öz Espiye spor ve sonrasında kendi evinde seyircisi karşısında oynanan Yomraspor karşılaşmasında kaybettiği puanlarla ikinci yarıyı 3. Sırada tamamladı. Son iki maçla bir anda bozulan morallerin düzelmesi için Antalya’da 10 günlük kamp yapan Çarşambaspor takımında morallerin düzelmesi ve transfer çalışmasını yapan Yeşil beyazlılarda, transferler tamamlanmazken, grubun güçlü rakiplerinden Bafraspor ile yarın sahasında karşı karşıya geliyor

Ligin ilk yarısında oynanan maçta Bafraspor ile berabere kalan , Bafraspor’ dan bir puan kapmanın heyecanı ve sevinci il ligi uzun süre lider götüren Yeşil beyazlılar ilk yarının son iki haftasında 3 sıraya kadar düşmüştü. İkinci yarıda yeniden güzel futbol ve iyi skorla sahadan ayrılmak ve grubunda kısa sürede yeniden liderliği alarak şampiyon olarak çıkmayı hedefliyor.

Pazar günü cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı zorlu maça çıkacak olan Çarşambaspor’da eksik ve sakat oyuncu bulunmazken yeni transferler Orhan, Yasin ve Emrullah’ta zorlu maçta görev bekleyecekler.

Hancı üç puan istiyor

Çarşambaspor Teknik Sorumlusu İbrahim Hancı zorlu Bafraspor maçı öncesi iddialı konuştu. Hancı yaptığı açıklamalarda, “Lider Bafraspor’u misafir olarak hoş karşılayacak ama buradan puansız göndereceğiz. Rakibimizin gücünü biliyor ve küçümsemiyoruz aksine grubumuzun en güçlü ekibi olması nedeni ile daha dikkatli davranıyoruz. Ancak bizde iyi ve güçlü bir takımız ve kendi evimizde üç puanı alan taraf biz olcağız ” diyerek lider Bafraspor’dan korkmadıklarını belirtti.

Genel kaptan Bekar ‘önce dostluk kazansın’

Çarşambaspor genel kaptanı Kemal Bekar, hafta sonu oynayacakları Bafraspor maçı hakkında düşüncelerini ise şöyle dile getirdi. Bekar yaptığı açıklamada, “Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Bafraspor’u en iyi şekilde ağırlayacağız zorlu müsabakanın dostluk ve fairplay çerçevesinde geçmesini bekliyorum. Önce dostluk” dedi ve açıklamalarının devamında “Cezamız nedeniyle seyircisiz oynayacağımız bu zorlu maçta çocuk ve bayan taraftarlarımızdan destek istiyoruz. Bizi böylesine zor bir maçta yalnız bırakamasınlar. Eminim ki onların da destekleriyle bu maçtan üç puanla ayrılan taraf olcağız”dedi.

Bafraspor karşılaşmasında seyircisiz oynama cezası alan yeşil beyazlı takımı tribünlerden bayan ve çocuk taraftarlar izleyebilecek. Bafraspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılıp taraftarları ile barışmayı hedefleyen ve sorunları tamamen sona erdirmeyi hedefleyen futbolcular mutlak galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Bafraspor maçı Pazar günü 13.30 da Adapark suni çim sahada oynanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber