Çarşambaspor İçin Süre Azaldı

Çarşambaspor İçin Süre Azaldı
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, ikinci devrenin başlamasına kısa süre kalımı transfer çalışmalarına devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı takım Çarşambaspor’un ikinci devreye başlamasına kısa bir süre kaldı. Verdikleri 1 aylık süreçte, transfer çalışmaları hızla başlamıştı. Şu ana kadar herhangi bir açıklamada bulunmayan yeşil beyazlı takımın, en kısa süre içerisinde takımdan ayrılan ve gelen isimlerin açıklanması bekleniyor.

Yeşil beyazlı kulüp Çarşambaspor, geçtiğimiz hafta Bafraspor takımı ile hazırlık maçı gerçekleştirmişti. Yeni Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen maçta Çarşambaspor, Bafraspor’u 2-1 mağlup etmişti. İkinci yarıya da güzel oyun ve puanlarla başlamak için emin adımlar ile takımına güzel isimler kazanmayı hedefleyen Çarşambaspor, önümüzdeki hafta içinde renklerine bağladığı isimleri açıklayacağı öğrenildi.

İlk yarıda 20 puan ile ligin 7. sırasında yerini alan Çarşambaspor, ikinci devrede ligin zirvesine çıkarak şampiyon olma yolunda ilerlemek için antrenman çalışmalarına her geçen gün hız kazandırıyor.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir