Çarşambaspor Bulancak’ta…

Çarşambaspor Bulancak’ta…
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve bu hafta Giresun’da Bulancak deplasmanına çıkacak olan Çarşambaspor’da hedef 3 puan.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Ordu Altaş Soya Spor ile kötü oyunu ile berabere kalan Çarşambaspor, hem taraftarın gönlünü almak hem de ligde başarı grafiğini artırmak adına gidecek. Yeşil beyazlılar Giresun deplasmanından mutlak 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Maç öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Tarkan Demirhan, “Geçen hafta kötü oyunumuz sonucu berabere kaldığımız Soya maçında taraftarlarımızı üzdük. Ancak bu hafta oynayacağımız Bulancak maçı bizim için büyük önem taşıyor. Artık ligde puan kaybına tahammülümüz yok. Mutlak 3 puanı alan taraf biz olacağız. Bunu da alacak güçteyiz. Futbolcularımla hafta içinde yaptığım çalışmalar neticesinde 3 puanı alacak bir görüntü içerisinde çalışmalar yaptık. Futbolcularıma bu noktada inanıyor ve güveniyorum. Bu saatten sonra puan kaybedemeyiz. İnançlı bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Bulancak maçı bizim için çok önemli. Kötü sonuçlarla karşılaşmamak için bu engeli aşmamız gerek. Bu noktada hafta sonu Bulancak deplasmanından 3 puanla dönersek ligde başarı yolumuz açılır. Geçen hafta üzdüğümüz taraftarları da alacağımız galibiyetle gönlünü alacağız.” dedi.  

Demirhan ayrıca, Çarşambaspor şampiyonluk yolunda bir şey kaybetmemiştir. Yoluna ve iddiasına devam ediyor. Biz bu haftalardan ders alıp sahaya daha kararlı ve sağlam basan oyun anlayışımız ile maçları kesin kazanarak ayrıldığımız sürece rakiplerimizin puan kaybedeceklerine ve hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Ama ikinci yarı başında bugünkü tabloyu bile nerede ise hayal görüyorduk. Şükür çalışarak buralara geldiğimize göre bundan sonra da şımarmadan ve azimle ayağı yere basan çalışmalarla ve sahaya çıkıp oyunumuzla bunu başaracak güçteyiz. Taraftarımızın da bu yolda her zaman olduğu gibi bizleri yalnız bırakmayarak sonuna kadar desteklemelerini bekliyoruz   cümlelerini ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir