Çarşambaspor- Bafraspor’a hazırlanıyor

Çarşambaspor- Bafraspor’a hazırlanıyor
Liginin ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde çıkacağı Bafra spor karşılaşmasına hazırlanan Çarşambaspor’ da hazırlıklar aralıksız sürüyor.

 

HABER MERKEZİ

Çarşambaspor takımı Antalya da ki 10 günlük kampı bitirerek geldiği Çarşamba’ da hazırlıklarına yeniden başladı. İlk yarının ardından gözler yapılacak transferlere çevrilirken transfer döneminin sona ermesine günler kalarak hala hiçbir hareket olmaması taraftarları endişelendirmeye başladı. Yöneticiler ise transfer çalışmalarının devam ettiğini ve takıma yararlı ve kaliteli oyuncu bulmaya özen gösterdiklerini dile getirerek transfer yapmış olmak için transfer değil yararlı oyuncu bulmaya özen gösteriyoruz şeklinde cevap veriyorlar.

Adapark Çarşambaspor tesislerinde hazırlıklarını Teknik Sorumlu İbrahim Hancı idaresinde sürdüren Çarşambaspor takımında transfer için denemeye alınan futbolcularla birlikte Bafraspor maçı hazırlıkları sürüyor. Hafta başından bu yana başlayan hazırlıklarda Hancı takıma kondisyon ve teknik taktik çalıştırdıktan sonra futbolcularla çift kale maçlar yaptırarak maç esnasında ki hataları durdurarak sık sık futbolcularını uyarması gözlerden kaçmadı.

Bafra spor maçında ilk yarının son iki karşılaşması olan Öz Espiyespor ve Yomra spor karşılaşmalarında taraftarların yaptığı tezahürat ve saha olayları nedeni ile TFF tarafından verilen 2 maç seyircisiz oynama cezası nedeni ile karşılaşma seyircisiz oynanacak. Bafra spor karşılaşmasına taraftarlar alınmazken bayanlar ve çocuklar tribünlerde ki yerini alarak takımlarına destek olabilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor