ÇARŞAMBASPOR : 9 – SALIPAZARI : 1

ÇARŞAMBASPOR : 9 – SALIPAZARI : 1
Çarşambaspor’dan bir farklı tarife de Salıpazarı Belediyespor’a. Salıpazarı deplasmanında çıkan Çarşambaspor, maça iyi başlayan taraftı.

Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte oyun kontrolünü elinde bulunduran Çarşambaspor, güçsüz rakibi karşısında farka gitti

Çarşambaspor, Salıpazarı deplasmanın da son haftalarda galibiyetlere bir yenisini daha ekledi. Salıpazarı deplasmanın da rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Çarşambaspor, daha maçın ilk dakikalarında bir penaltı pozisyonundan yararlanamadı. Erhan Mutlu kazanılan penaltıyı direğe nişanladı. Bu pozisyondan oyunda kontrolünü iyice eline aldı. Maçın 12. Dakikasında sahneye takımın siyahi futbolcusu Paskal çıktı. Takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle birlikte pozisyonlar bulan Çarşambaspor, özellikle sağ kanattan gelen Can Göksüzoğlu’nun açtığı toplarla etkili olmaya başladı. Sahneye bu sefer Erhan Mutlu çıktı. Ceza sahasında bulduğu topa yaptığı düzgün vuruşlar takımını 2-0 öne geçirdi. Gol sonrası ataklarını sıklaştıran Çarşambaspor’da, yine Erhan’la gol yakaladı. Takımın golle birlikte 3-0 öne geçirdi. İlk yarıda net pozisyonlar bulan Çarşambaspor’da 4. Gol bulunamayınca ilk yarı 3-0’lık skorla son buldu.


İkinci yarıya gelindiğinde; yine oyuna iyi başlayan taraf Çarşambaspor’du. Rakip kaleye yükseldiği dakikalarda golü bulan taraf Salıpazarı Belediyespor’du. Salıpazarı takımı, Çarşambaspor kalecisinin uzaklaştırmaya çalıştığı top Emre’ye çarptı. Emre’den dönen top filelerle buluştu. Salıpazarı spor maçta ilk golünü buldu. Golün ardından devam müsabaka Çarşambaspor’da Paskal 4-1’e getirdi. Gol yağmuru devam ederken yine Paskal golü atan futbolcuydu. 5-1’e gelen skorun arından dakikalar 85’i gösterdiğinde Çarşambaspor’un diğer siyahi futbolcusu Viktor durumu 6-1’e getirdi. Maç bu skorla devam ederken Salıpazarı Belediye spor’da rakibiyle tartışan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ev sahibi maça 10 kişi olarak devam etmek zorunda kaldı. Karşılaşma Çarşambaspor’un net pozisyonlar bulduğu dakikalarla geçerken Erhan Mutlu bir kez daha gole gitti. Erhan Mutlu ceza sahası içerisinde vurduğu top filelerle buluştu. Skor 7-1’e geldi. Maçın son dakikalarına gelindiğinde Salıpazarı Belediyespor’da yorgunluk belirtileri başladı. Karşılaşmada dakikalar 89’u gösterdiğinde Çarşambaspor’un siyahi futbolcusu Viktor, çaprazdan vurdu. Ve skoru 8-1’e taşıdı. Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken 90+1’de Onur, skoru belirledi. Çarşambaspor Onur ile bulduğu golle birlikte 9-1’lik skorla son haftalarda oynadığı oyunla Salıpazarı Belediyespor’u da mağlup ederek sahadan ayrıldı.

carsambaspor1.20151126104054.jpg

carsambaspor2.20151126104101.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor