Çarşambaspor, Atakumspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Çarşambaspor, Atakumspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Çarşambaspor, kendi evinde oynayacağı Atakumspor maçı hazırlıklarını Ada park tesislerinde yaptığı idmanla sürdürüyor.

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

BAL Bölgesel Amatör Lig 3. grupta mücadele eden Çarşambaspor kendi evinde oynayacağı Atakumspor maçının hazırlıklarını dün ada park tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Ligde üst üste alınan kötü sonuçların ardından ligde kalma mücadelesi veren Çarşambaspor, Atakumspor maçını kazanırsa bir nebze olsun rahatlayacak.

Dün yapılan idmanda yarı sahada çift kale maç yapan futbolcuların oldukça hırslı mücadele ettikleri gözlemlenirken neşeli geçen idmanın son bölümünde futbolcular açma germe hareketleri yaparak idmanı tamamladı. Yöneticiler Pazartesi gününü izinli geçiren Çarşambasporlu futbolcular, bu hafta mutlaka kazanacağız dediler. Bu arada yöneticiler ise kötü gidişat nedeni ile ellerinden geleni yaptıklarını ancak yenilgileri durduramadıklarını belirterek, seri galibiyet için yoğun şekilde futbolcularla görüşerek moral bozukluğa son vermek için çalıştıkları belirtildi.

Öte yandan geçtiğimiz hafta sonu oynanan Yeni Amasyaspor maçı kadrosuna alınmayan Burak Aktürk Teknik sorumlu İbrahim Hancı ile tartışarak takımdan ayıldığı öğrenildi.

Pazar günü yapılacak olan YGS sınavı sebebiyle Çarşambaspor, Atakumspor karşılaşması 26 Mart  Salı gününe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir