Çarşamba’dan 30 bin imza

Çarşamba’dan 30 bin imza
Memur-Sen Konfederasyonunun düzenlediği ‘Kamuda Kılık Kıyafet Özgürlüğü İstiyoruz’ söylemiyle başlattığı 'Özgürlük için 10 Milyon İmza’ kampanyası 14 Şubat 2013 tarihi ile tüm Türkiye’de sona erdi. Çarşamba’dan kampanya için 30 bin imza toplandı

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

Memur-Sen Çarşamba İlçe Temsilcisi Sezai Dikmen tarafından yapılan açıklamada, “Çarşamba’da yaklaşık olarak 30 bin imza toplandı. Kampanyada toplanan imzaları Genel Merkezimize gönderdik. Genel merkezimiz de toplanan imzaları, merkez yönetimimiz tarafından gereği yapılmak üzere Başbakanlık'a teslim edecek” dedi.

Dikmen açıklamalarının devamında “Darbecilerini yargılayan Türkiye, darbe anayasasıyla yönetilme, hatta darbe anayasasında bile yer almayan kılık-kıyafet yönetmeliği ile kamu görevlilerinin özgürlüklerini kısıtlaması ayıbından kurtulmalıdır. Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü ve Memur Sendikaları Konfederasyonu olarak üzerimize düşeni yaptık. Milletimizin yasakların kaldırılmasına yönelik taleplerini, imza kampanyamızla Sayın Başbakan'a iletiyoruz. Bundan sonra sorumluluk hükümetindir, TBMM'nindir, siyaset kurumunundur” dedi.

Kampanyayı başlattıkları ilk günden bu yana vatandaşların ilgisinden son derece memnun kaldıklarını ifade eden Dikmen “Halktan karşılık bulacağına inandığımız kampanyamızın beklentimizin üzerinde ilgi görmesi, ne kadar doğru bir iş yaptığımızın da göstergesi olmuştur” dedi.  Açıklamanın ardından imza kampanyasında bulunan Eğitim-Birsen kadın kolları üyelerine Sezai Dikmen tarafından Teşekkür belgeleri verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber