Çarşamba’da yaklaşık 20 köy kar yağışına teslim

Çarşamba’da yaklaşık 20 köy kar yağışına teslim
Günlerdir kar yağışı şehir merkezine bir türlü gelmedi ancak, İlçeye bağlı yüksek kesimlerde ki köylere yılın ilk kar yağışı yaşandı. Aniden bastıran kar köylerde hayatı olumsuz etkiledi

 

  HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

Çarşamba’da yaklaşık 20 köy kar yağışına teslim olurken dün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Çarşamba şehir merkezine henüz yağmayan kar yukarı köylerde ise hayatı olumsuz etkiledi.  Yer yer 40 cm bulan kar kalınlığından kaynaklı henüz hiç bir köyde ulaşım sıkıntısı yaşanmazken, grayderler ise yolların kapanmaması için çalışmalarına başladı.

Sabah saatlerinde başlayan kar yağışından kaynaklı yukarı köylere ulaşamayan okul servisleri nedeniyle öğrenciler okullarına gidemedi. Kar yağışının önümüzdeki günlerde de devam etmesi beklenirken, kar yağışının Çarşamba şehir merkezine de de etkili olması bekleniyor. Yine Çarşambaya yakın ilçelerden özellikle Ayvacık İlçesi ve Salıpazarı İlçelerinin yüksek köyler ve şehir merkezine de kar yağışının başladığı ve bu ilçelerde de özellikle yüksek kesimlerde ki köy yollarının kapandığı ve Karayolları Müdürlüğü ekiplerinin aralıksız kapanan yolların açılması için çalışma başlattıkları öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber