Çarşamba’da ilginç olay! Estetik yaptırdığı eşi terk etti!

Çarşamba’da ilginç olay! Estetik yaptırdığı eşi terk etti!
Samsun’un Çarşamba ilçesinde hayvancılık işiyle uğraşan bir kişi eşinin estetik ameliyatı olması isteği için hayvanlarını yarı fiyatına sattığı ve estetik operasyonu sonrasında da eşinin kendisini terk ettiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre; Samsun'da hayvancılık işiyle uğraşan 3 çocuk babası Yalçın Okur, bütün hayvanlarını yarı fiyatına satıp, tüm parayı eşinin istediği estetik ameliyatına harcadı. Eşi Meral Okur’un estetik ameliyat sonrası evi terk ettiğini belirten, koca Yalçın Okur ATV ekranlarında Esra Erol’da programına canlı yayında detaylı bir şekilde olayı anlattı.

Yaşanan olayları tüm detayları ile aktaran koca Yalçın Okur, bütün hayvanlarını yarı fiyatına satıp eşine estetik yaptırdığını ve olay karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığını söyledi.
3 çocuk babası Yalçın Okur’un, “Madem terk edecektin estetik yaptırmadan gitseydin. Bir kere 'canım kocacım' deseydin dünyaları verirdim" sözleri canlı yayında yer aldı

İddialara karşılık ise estetik ameliyatı olan eş Meral Okur ise, “Eşimle anlaşamıyorduk. O yüzden evden ayrıldım.” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber