Çarşamba’da ‘Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi’ Tanıtım Toplantısı

Çarşamba’da ‘Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi’ Tanıtım Toplantısı
Samsun’da Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret Borsası, Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Kaymakamlığı’nın destekleri ile kurulan Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi’nin tanıtım toplantısı

Çarşamba İlçesi’nin oda ve dernek temsilcilerinin geniş katılımıyla gerçekleştirildi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret Borsası, Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Kaymakamlığı’nın destekleriyle kurulan Bölgesel Kalkınma Ofisi’nin Çarşamba İlçesi’nde tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Çarşamba TSO Binasında gerçekleştirilen toplantıya Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Muharrem Yaralı, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçede faaliyet veren oda ve dernek temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

carsamba’da-‘bolgesel-kalkinma-proje-ofisi’-tanitim-toplantisi-(3).jpg

carsamba’da-‘bolgesel-kalkinma-proje-ofisi’-tanitim-toplantisi-(4).jpg

carsamba’da-‘bolgesel-kalkinma-proje-ofisi’-tanitim-toplantisi-(5).jpg

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, “İlçemizin kalkınması adına Odamız, İlçe Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve Ticaret Borsamız ile birlikte Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi’ni İlçemize kazandırdık. Bu ofis Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık İlçeleri’nde ki üyelerimize hizmet verecektir. Kurulan yeni proje ofisimizin Çarşamba’mıza hayırlar getirmesini dilerim.” Dedi.

Başkan Yılmaz’ın ardından konuşan Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, “Çarşamba İlçesi’ne kazandırılan bu ofis ile bugünün ve yarınının parlak olacağına inanıyorum. Ticaret ve Sanayi Odamız girişimcilere yeni yeni iş imkanları, projeler bulmak için çaba sarf ediyor. Emeği geçenleri kutluyorum.” Şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Müdürü Ayfer İlhan ve Proje Mühendisi Sercan Yaşar, Proje Ofisi hakkında geniş bilgiler aktardı. Verilen bilgilerin ardından toplantı son buldu. 

carsamba’da-‘bolgesel-kalkinma-proje-ofisi’-tanitim-toplantisi-(1).20160120103837.jpgcarsamba’da-‘bolgesel-kalkinma-proje-ofisi’-tanitim-toplantisi-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber