BAŞKAN AYDEMİR’DEN ‘ÇKS’ UYARISI

BAŞKAN AYDEMİR’DEN ‘ÇKS’ UYARISI
Samsun Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, 2016 Çiftçi Kayıt Sistemi'nin ihmal edilmemesi ve çiftçilerin bu işlemi son zamana bırakmaması gerektiğini belirtti

Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir 2016 Çiftçi Kayıt Sistemi'nin hakkında yaptığı açıklamada, çiftçileri son gün kayıt yaptırmamaları konusunda uyardı.

2016 yılı ÇKS başvurularıyla ilgili olarak bilgiler veren Başkan Aydemir, "Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıtlarını yaptıracak çiftçilerimizin 30 Haziran 2016 mesai bitimine kadar süresi bulunmakta. Çarşamba’da çiftçilerimizin son zamanlara kalmadan, böyle rahat günlerde ÇKS'ye kayıt yaptırmalarını istiyoruz. Son aylardaki sıkışıklıklara ve izdihama yol açmamak için mümkünse Ocak-Şubat-Mart aylarında, tarımsal faaliyetlerine yoğun olarak başlamadan kayıtlarını yaptırmalarını rica ediyoruz." diye konuştu.

Başkan Aydemir, ÇKS Kayıtları hakkında çiftçilerin Çarşamba Gıda,Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Çarşamba Ziraat Odası’ndan bilgi alabileceğini de kaydetti.

EROL ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber