ÇARŞAMBA’DA AİLE, KADIN VE YAŞLILARA BÜYÜK YATIRIMLAR

ÇARŞAMBA’DA AİLE, KADIN VE YAŞLILARA BÜYÜK YATIRIMLAR
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Çarşamba Belediyesi, İlçeye yapılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi, Sosyal Hizmet Binası ve Huzurevi gibi projeler için çalışmalarını hızlandırdı

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Çarşamba Belediyesi, İlçeye yapılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi, Sosyal Hizmet Binası ve Huzurevi gibi projeler için çalışmalarını hızlandırdı.

aile-ve-sosyal-politikalar-ziyaret-(2).jpg

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım ve İlçe Müdürü Zekai Varol, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı ziyaret ettiler. Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette İlçeye yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi, Sosyal Hizmet Binası ve Huzurevi gibi projeler için görüş alışverişinde bulunuldu.

 

“ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ, SOSYAL HİZMET BİNASI VE HUZUREVİ”

Ak Parti Hükümeti öncesinde aile, kadın ve yaşlılara yönelik hizmetler yok denecek kadar az iken günümüzde bizim hükümetimizle bu hizmetler büyük yol kat etmiştir. Türkiye'de birçok huzurevinin yanı sıra evde bakım hizmetiyle kimsesiz ve bakıma muhtaç yaşlıların ihtiyaçları karşılanıyor. Yaşlıların günlük yaşamı kolaylaştırılırken onlara yalnız olmadıklarını da hissettirmenin benimsendiği hizmetler yapılıyor. Çarşamba İlçesi’ni bir bütün olarak düşünüyor ve planlıyoruz. Yaklaşık 140 bin köy ve merkez nüfusuyla bölgenin en büyük ilçelerinden olan Çarşamba’ya Engelsiz Yaşam Merkezi, Sosyal Hizmet Binası ve Huzurevi gibi hizmetleri biran önce kazandırmayı amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber