Çarşamba’da 3x3 streetball heyecanı

Çarşamba’da 3x3 streetball heyecanı
Gençlik Haftası nedeni ile planlanan faaliyetler kapsamında Gençlik hizmetleri ve spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik  Merkeziyle birlikte bu yıl 3.sü düzenlenen 3x3 Streetball turnuvası 12-13 Mayıs tarihlerinde Ada mevkii Gençlik merkezi açık basketbol sahas

Turnuvanın birinci günü 12 Mayıs Cumartesi grup maçları tek devreli lig usulüyle oynanarak guruplarında ilk iki sırayı alan takımlar 13 Mayıs Pazar günü yarı final ve final gurubu maçları ile tamamlandı. Turnuvaya bayanlar gelişim (2005 ve altı doğumlular), Bayanlar, Küçük erkek, Yıldız erkek, Genç erkek olmak üzere 5 branş ta oynandı. Guruplarında 1.ve 2. olan takımlara kupa ve madalyaları verildi.

carsamba’da-3x3-streetball-heyecani-3.jpg

Turnuvanın bayanlar finalinden önce 2010 ve 2011 doğumlu Tofaş basketbol okulu alt yapı oyuncularının gösteri maçı nefesleri kesti. Turnuvada dereceye giren takımlar ödüllerini turnuvayı başından sonuna kadar izleyen İlçe Kaymakamı Mustafa Güney, Ragbi federasyon başkanı Murat Pazan, eski Avrupa şampiyonu milli güreşçi Atilla Güzel, Gençlik hizmetleri ve spor İlçe müdürü İlkay Aydın ve Gençlik merkezi müdürü Ramazan Katoğlu verdiler.

Kupa ve madalyalarını alan sporcular protokol ile bol bol günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdiler. Ada mevkinde Gençlik merkezinde bulunan Gençlik merkezi açık basketbol sahasında Çarşambalı basketbol severler 2 gün boyunca  3x3 streetball maçlarını il hakemleri yönetiminde oynanarak müzik eşliğinde basketbol ile dolu 2 gün yaşandı. Maçlar sonunda kazanan basketbol ve güzel anılar oldu.Ayrıca maçları yöneten hakemlere turnuvanın anısına İlçe Kaymakamı Sn. Mustafa Güney, plaket verdiler.

carsamba’da-3x3-streetball-heyecani-1.jpg

Turnuvaya katılan ve derece elde eden takımlar.
Gelişim Bayanlar : 1- Yeşilkent Kızları, 2- Stongstar Cisimcikleri,
Bayanlar: 1- Potanın Perileri, 2- Potanın Perileri
Küçük Erkekler: 1- Viaypi Team, 2- Team Spady
Yıldız Erkekler: 1-  İhya Hub, 2- Kuzu Thunder
Genç Erkekler: 1- Golgi Cisimcikleri, 2- Salvodor                                   

Gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürü İlkay Aydın, “Bu yıl 3.sünü gerçekleştirdiğimiz 3x3 streetball turnuvası git gide büyüyerek gelenekselleşiyor. Mayıs ayı içerisinde gençlik haftası kapsamında yaptığımız bu etkinlik gençlerin sporla, müzikle eğlenerek yaptıkları, sporun amaç değil araç olduğunu gösteren, ilçe içerisinde güzel bir faaliyet oluyor. Yıl boyunca gençlerin buna hazırlandığını görüyoruz. Bu nedenle katılan tüm gençlere ve velilere bir arada olduklarından ve geliştirdikleri arkadaşlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca kendisini her zaman yanımızda hissettiğimiz Sn. kaymakamımız Mustafa Güney’e, Belediye başkanımız Hüseyin Dündar, Basketbol il temsilcisi Murat TURAN'a ve hakemlerimize ayrıca antrenörümüz Mustafa Berberoğlu’na emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber