Çarşamba Ülkü Ocakları açıldı

Çarşamba Ülkü Ocakları açıldı
Uzun süreden bu yana merakla beklenen ve açılışı sürekli geciken Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Çarşamba İlçesinde Ülkü Ocakları açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılımın fazla olması ve yapılan Ülkücü yemini dikkat çekti

Çarşamba Ülkü Ocaklarının Orta Mahalle' de ki açılışı muhteşem oldu. Açılışa katılan Samsun Ülkü Ocakları İl Teşkilatlanmadan sorumlu Başkan Yardımcısı Kürşat Gezen, Çarşamba MHP Başkan adayı, İlyas Aydın, Çarşamba ilçe Parti Başkanı  Süleyman Akdemir,Çarşamba İlçe Ülkü Ocakları Başkanı Mahmut Kütükoğlu’nun katılımı ile açılış yapıldı.

bunlar-(3).20131209134614.jpg

Açılış öncesi yeni Ülkü Ocakları binası önünde Kur'an-ı Kerim ve dualar okunduktan sonra kurban kesildi ve akabinde Ülkü Ocaklarının kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Açılış şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve akabinde Ülkücü gençliğin tekbir getirmesi ile başladı. Açılışta MHP Çarşamba Belediye Başkan adayı İlyas Aydın'ın kısa konuşması ile devam etti.  

Konuşmasında hedeflerine ve açılan Ülkü Ocaklarının işlevine kısaca değinen İlyas Aydın konuşmasına şöyle başladı. Aydın, “Biz Osmanlı’nın torunlarıyız biz bunun bilincindeyiz, çünkü biz Ülkü Ocaklıyız. Ülkücü olmaktan gurur duyuyorum. Biz şunu diyoruz. Artık biz siyasetteyiz biz şuan diyoruz ki ‘yastığımız mezar taşı, yorganımız kan olsun eğer biz bu yoldan dönersek namus bize ar olsun’. Yolumuz” ifadelerini kulandı

Aydın' dan sonra Çarşamba İlçe Ülkü Ocakları Başkanı Mahmut Kütükoğlu ise açılış konuşmasında, "İstiklal Marşında da dediği gibi ‘ Korkma Sönmez bu Şafaklar da Yüzen Al Sancak Sönmeden Yurdumun Üstünde Tüten En Son Ocak’.  Ey Türk milleti korkma!. En son ocağımız sönmediği müddetçe bu dava var olacak bu şanlı bayrak düşmeyecektir. Çarşamba’da da bir ocağımızın açılmasına vesile olmanın ve zaferi muhakkak olan bir davanın bir mensubu olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bu günün gösteren Yüce Allah’a Hamd olsun. Ne mutlu ocaklıyım diyene Ne Mutlu Ocaklıyım diyene Ne mutlu Türk’üm diyene” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Samsun Ülkü Ocakları Teşkilatlanmadan sorumlu Başkan Yardımcısı Kürşat Gezen, kısa bir konuşma yaptı. Gezen, "Ülkü Ocaklarımızın kurucusu ve temelini atan Seyit Ahmet Arvasi der ki; "Bu dava İslamiyet’in özüdür, bu dava güneşi mazlum milletin, bu dava her şeyden ama her şey den çetin bu yolda dert gurbet bizimdir’. Bir ülkü Ocağımızın daha açılışını yapmak için burada bulunuyoruz. Allah yolumuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Ülkücü yemini edilerek açılış için kurban kesildi. Kesilen kurbanın ardından Ülkü Ocakları Çarşamba Şubesinin açılış kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Açılışı Çarşamba İlçe Belediye Başkan Adayı İlyas Aydın, Çarşamba MHP İlçe Başkanı Süleyman Akdemir, Çarşamba İlçe Ülkü Ocakları Başkanı Mahmut Kütükoğlu birlikte gerçekleştirdiler. Açılışın ardından Ülkü Ocağına çıkıldı ve burada sohbet eden Ülkücüler tören sonunda hayırlı uğurlu olsun temennileri ile binadan ayrıldılar.

bunlar-(7).20131209134631.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel