Çarşamba TSO Üyeleri İftarda buluştu

Çarşamba TSO Üyeleri İftarda buluştu
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu, Çarşamba Göl Restoran’da gerçekleştirdiği iftar programında üyeleri ile buluştu.

ÇTSO’nun düzenlediği iftar programında oda üyeleri, bir araya geldi. Düzenlenen iftar programına çok sayıda Ticaret Odası’nın üyesi katıldı.


Göl Restoran’da gerçekleştirilen iftar programında konuşan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, “Öncelikle odamızın üyeleri ile bir araya gelmekten mutluluk duydum. Ramazan Ayı’nda böyle güzel bir birliktelik yakaladık. Bundan önce diğer ilçelerde ki oda üyeleri ile birlikte olduk. Onlara da açıkladığımız üzere vermiş olduğumuz sözlerimizi birer birer gerçekleştiriyoruz. Çarşamba Ticaret Borsası odamızın alt katında bulunan alanı ÇTSO’ya tahsis etti. Yakında bu boş alanda söz verdiğimiz gibi Avrupa Birliği Proje Birimi ve diğer meslek gruplarına yönelik danışma ofisini açacağız. Yine Ticaret Borsasına ait olan üst katta ki boş alanı da düzenleyerek 250 kişilik toplantı salonu haline getirmeyi hedefliyoruz. Bundan sonra ki toplantılarımızı bu büyük yeni toplantı salonumuzda inşallah yapacağız. Tüm bu çalışmalar için başta Ticaret Borsa Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyor, bu alanların şimdiden bizlere faydalı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz’ın gerçekleştirdiği iftar yemeğine teşekkür eden oda üyeleri yapılan konuşmaların ardından iftar programı sona ermesi ile Göl Restoran’dan ayrıldı.

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Aybüke ŞEKER 

-.jpg

fgmahip.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber