Çarşamba STO'lardan Kazım Yılmaz'a Destek

Çarşamba STOlardan Kazım Yılmaza Destek
Samsunspor eski başkanı Kazım Yılmaz hakkında son günlerde yapılan spekülasyonlara ve haberlere Çarşamba'da bulunan yaklaşık 17 oda başkanı bir araya gelerek basın açıklaması düzenledi.

Toplantıda "Kazım Yılmaz'a oda başkanları olarak sahip çıkıyoruz." dediler

Samsunspor eski kulüp başkanı ve Çarşambalı iş adamı Kazım Yılmaz'a destek amacıyla Çarşamba Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Lokal binasında ilçedeki yaklaşık on yedi oda ve dernek başkanı bir araya geldi.  Destek açıklamalarını ilk önce lokal işletmecisi Cemil Mete yaptı.

Cemil Mete "Son günlerde neden başladığı bilinmez Çarşambalı iş adamımız ve Samsunspor'a  Hasbi Menteşoğlu ağamızdan sonra en fazla maddi desteği veren başkan Kazım Yılmazdır. Başkanlığı süresince dahi kimsenin doğru dürüst destek vermediği Yılmaz o dönemde cebinden 18 milyona yakın maddi kaynak yarattığı bilinmektedir. Fakat son günlerde Samsunda yayınlanan bir gazetede Yılmaz'a karalama kampanyası başlatılmıştır. bende tepki olarak tanıdığım beş yüz kişiye mesaj çektim bu mesajlar bin beş yüze ulaştı tepkimde bu gazeteyi okumayalım çağrısında bulundum ve yine bu konuya hassas olan ve duyarlılık gösteren Samsun Çarşambalılar Dernek Başkanı Sadettin Sarıoğlu ve Çarşamba Sivil Toplum Örgütü oda başkanlarımızda birlik ve beraberlik içersinde olduklarını belirterek Kazım Yılmaz'a destek verdiklerini dile getirdiler. Bende buradan Çarşamba halkına çağrı yapıyorum, destek vermelerinin istiyorum. Bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz." dedikten sonra  Samsun Çarşambalılar Dernek Başkanı Sadettin Sarıoğlu'nun gönderdiği mesajı okudu.

yilmaz.jpg

Cemil Mete'den sonra tüm sivil toplum örgüt oda başkanları  bir araya gelerek İsa Acar başkanlığında açıklama yaptılar. Açıklamayı okuyan Çarşamba Bakkallar Odası Başkanı İsa Acar, "Çarşamba sivil toplum örgütleri olarak son günlerde ilimiz markası Samsunspor üzerinden bazı kesimlerce reklam ve karalama kampanyaları sürdürüldüğüne şahit olmaktayız Samsunspor yönetim kurulunun açıkladığı şekilde 4 aydır maaş alamadan çalışan personel ve sahada onurla mücadele eden sporcularımızı takdir etmek gerekirken, Samsun sporumuz u tarihinde parasal kimseye muhtaç etmeden başkanlık yapan sayın Kazım Yılmaz a yapılmak istenen karalama ve yıldırma kampanyasını Çarşambalı sivil toplum örgütleri olarak kınıyor, sayın Kazım Yılmazın açıkladığı gibi kulübümüzün tarafsız uzman denetçiler tarafından denetlenerek UEFA  standartlarına uygun hala gelmesi ve kulübümüz menfaati için uygun tarihe kongre kararı alınması ve tüm borçlarının en ince noktasına kadar kamuoyuyla paylaşılması ve gelecek yönetimlerinde “Bizim bu borçlardan haberimiz yoktu” dememeleri için gereğinin yapılması gerektiğine inanıyoruz.

Bizler Çarşambalı sporseverler ve sivil toplum örgütleri olarak iş adamımızın açıkladığı şekilde Samsunspor dan alacağı olanlar,alacaklarından ne kadar bağış yapıyorlarsa bende iki katını yapacağım demesine,Samsun sporun önün açılması bakımından takdirle karşılıyor bugüne kadar emeği geçenlerin saygıyla anarken Çarşambalı iş adamı ve kulübümüzün eski başkanlarından sayın Kazım Yılmaz’ın  Samsun spor ile ilgili alacağı her kararda yanında olduğumuzu,Samsun spor ve Çarşamba sporun en büyük sevdamız olduğunu tüm spor kamuoyunca bilinmesini sevgiyle arz ederiz. " dedi

 

HABER - FOTO: Nevzat AKKAYA - Esra TORUN

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber