Cezaevi personelleri bir araya geldiler

Cezaevi personelleri bir araya geldiler
Çarşamba Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personeli ve aileleri onuruna müzik eğlence programı düzenlendi

Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personeli ve ailelerinin onuruna düzenlenen Türk Halk Müziği dinletisinde personel ve aileleri doyasıya eğlendi. Programın sunuculuğunu yapan Cezaevi Öğretmeni Bülent Albayrak, Personel ve ailelerinin moral ve motivasyonlarının arttırılması, birlik beraberlik ve kaynaşma açısından önemli olan bu programların devam edeceğini hatta geleneksel hale getirileceğini söyledi.

cezaevi.jpg

Bahse konu müzik eğlence programına Kurum Müdürü Zeki Kerim, Jandarma Kıdemli Başçavuş Cezaevi Karakol Komutam Ercan Ateş, Kurum ikinci Müdürü Engin Sakarya , İnfaz, kurumu personeli ve aileleri iştirak etmiş olup, her zaman olduğu gibi infaz kurumumuzdan hiçbir fedakarlığın esirgemeyen İlçemiz Piyanist Hakan Türker, Gençlik Merkezi bağlama Hocası Kutlu Emirli, Müzisyen Bülent Ertosun, Bağlama Kursu Hocası Ali Çoban, Halk Oyunları Hocası Onur Değirmenci'nin katılımı ile coşkulu müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Moral yemeğinde hemen her törenlerine katılarak destek veren Kutlu Emirli hocaya Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Zeki Kerim verdiği destekleri nedeniyle plaket vererek teşekkür etti. Gecede Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Personelleri gönüllerince eğlenirken alınana karar doğrultusunda ekim - kasım aylarında doğan personelleri için pasta keserek mutluluklar dilendi.

 

HABER - FOTO: Kenan GÜN - Elifnur TURGUT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber