Çarşamba Stadı’nın adı değişiyor mu?

Çarşamba Stadı’nın adı değişiyor mu?
2017 yılında hizmet vermeye başlayan Çarşamba Şehir Stadyumu’nun isminin değişeceği yönünde iddiaların gündeme gelmesiyle birlikte yeni isminin ne olacağı halk arasında konuşulmaya başlandı.

Çarşamba'nın 2017 yılında açılan 5 bin kişilik kapasiteye sahip olan ve tamamının kapalı tribün şeklinde oluşturulan stadyumun adının ne olması gerektiği hususunda fikir ayrılıkları var. Halkın bir kesiminden stadın adının aynı kalması yönünde yorumlar gelirken başka bir kesiminden ise farklı fikirlerin öne çıktığı görüldü.

"Menteşoğlu" daha uygun

Samsunspor’un efsane başkanlarından "Hasbi Menteşoğlu" ve Çarşambaspor’un başarılı eski başkanlarından ‘Ahmet Menteşoğlu’, isminin daha uygun olacağını dile getiren Çarşamba halkı,  hem burada doğduğunu hem spora ve ekonomisine birçok katkı sağladığını hem de Samsunspor'un  Eski Başkanlığını yaptığından dolayı bu ismin daha uygun olacağını ifade etti.

Fikir ayrılıkları da var

Kimi vatandaşların stadyumun adının bir kişiye bağlanarak sadece kişiye özgü olmasının doğru olmayacağını daha çok Çarşamba'ya özgü bir ismin olmasının altını çizerken kimileri ise "Yeşilırmak", ‘Cemal Alişan’, Atatürk  gibi adlar sunarken kimileri de aynı kalması gerektiğini vurguladı.

HABER: Büşra KOCATAŞ – Gülizar KELEŞ

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber