ÇARŞAMBA SPOR SALONU İNŞAATI DEVAM EDİYOR

ÇARŞAMBA SPOR SALONU İNŞAATI DEVAM EDİYOR
Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ayvacık Yolu üzerinde Stadyum yanında inşaatı devam eden Yeni Spor Salonu’nda incelemelerde bulundular.

Fotoğraf galerisi için trıklayınız...

Çarşamba Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı ilçeye 2 bin kişi kapasiteli yeni spor salonu yapıyor. Çarşamba Belediyesi tarafından yapılarak geçtiğimiz yıl hizmete açılan Şehir Stadyumu yanında inşaatı başlayan yeni spor salonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Çarşamba Belediyesi işbirliğinde yapılıyor.

Dündar, “Yüzme Havuzu Müjdesini de verdi”

Ayvacık Yolu üzerinde Stadyumun da bulunduğu 60 dönümlük alanı spor kompleksi olarak planladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yeni spor salonu inşaatını tamamladıktan sonra aynı alana Olimpik Yüzme Havuzu yapacaklarının müjdesini verdi. Spor Salonu inşaatının aralıksız devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, ”23 Temmuz 2013 tarihinde belediyemiz tarafından ihalesi yapılan Spor Salonunu inşaatını yakın zamanda tamamlayacağız. Yapımını planladığımız Olimpik Yüzme Havuzu ile birlikte spor salonunu 15 dönüm alana inşa ediyoruz. Spor Salonu içerisinde; 2 bin kişilik spor müsabaka salonu, antrenman salonu, sportif faaliyet alanları ve idari bina yer alıyor. Şimdiden ilçemiz sporuna hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Yıldız, “Çarşamba Spor Şehri Oluyor”

Çarşamba’nın her gecen yıl bir spor şehri haline geldiğini ifade eden Kaymakam Caner Yıldız, Çarşamba Belediyemiz ile Gençlik ve Spor Bakanlığı ilçe sporunu kalkındıracak büyük işler yapıyor. Bakanlığın desteğini de alan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar Bey ilçemiz için önemli spor yatırımları yapıyor. Adapark spor tesisleri, yeni stadyum, yeni spor salonu ve şimdide Olimpik Yüzme Havuzu yapılacak. Tüm bunlar Çarşamba gençleri için büyük şanstır.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber