ÇARŞAMBA LİDERE DİŞ GEÇİREMEDİ

ÇARŞAMBA LİDERE DİŞ GEÇİREMEDİ
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Çarşambaspor, deplasmanda karşılaştığı grup lideri Türk Metal 1963 Spor karşılaşmasında 3-1 mağlup oldu

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor, ligin 19. Haftasından deplasmanda lider Türk Metal 1963 Spor’un konuğu oldu. Ligde oynadığı son dört maçını kazanan Çarşambaspor, güçlü rakibi lig lideri Türk Metal karşısında bir varlık gösteremedi ve sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Kırıkkale Başpınar Stadyumunda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip Türk Metal ilk yarıyı 7. Dakika da Mustafa Bardak’ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 önde kapattı.

Karşılaşmanın ilk yarısında ortaya koyduğu etkili oyunu ikinci yarı da da devam ettiren Türk Metal 65. Dakikada Hasan Üstünkaya ve 74. Dakika da Ömer Faruk Öz’ün ayağın bulduğu goller ile skoru 3-0’a getirdi. Maçın son dakikalarına doğru, Çarşambaspor 87. Dakika da Yasin Öztop’un attığı gol ile maçın skorunu tayin etti ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Alınan bu sonuç ile Türk Metal puanını puanını 49’a yükseltirken, Çarşambaspor ise 32 puan da kaldı.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir