ÇARŞAMBA KÖPRÜ VE YOLLARLA GELİŞİYOR

ÇARŞAMBA KÖPRÜ VE YOLLARLA GELİŞİYOR
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Her geçen yıl gelişen ilçemiz, 4. köprü ve bağlantı yolları ile güneye doğru açılıyor.

 Köprünün, Ayvacık ve Salıpazarı ilçeleri bağlantı yolları yapım çalışmaları devam ediyor” dedi. 
İlçede yapılan köprü ve yol çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından inşa edilen 4. köprü Batıyaka’da, TOKİ Konutları mevkii ile Doğuyaka’da Çay Mahallesi’ni birbirine bağladı. 4. köprünün tamamlanmasının ardından Ayvacık ve Salıpazarı ilçeleri yollarının da bağlantı çalışmalarında önemli mesafeler kat edildi. Karayolları Bölge Müdürlüğümüz çok özverili bir çalışma yürütüyor. Bağlantı yollarının altyapı çalışmaları devam ediyor. İki gidiş iki geliş olmak üzere toplam 4 şeritli araç yoluna sahip olan köprü, 250 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindedir. Köprü ilçemizin güneye doğru gelişmesinde önemli rol oynadı” diye konuştu.

“YEŞİLIRMAK SAHİL YOLLARINA KAVUŞTU”
Yeşilırmak kıyısı boyunca cevre düzenlemesi ve sahil yolları yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı Dündar şöyle devam etti: “Çarşamba Belediyesi olarak şehir merkezinde Ali Fuat Başgil Köprüsü’nden itibaren Adapark boyunca devam eden bu köprü ile bağlantı yollarını ve diğer çevre düzenleme çalışmalarını tamamlıyoruz. Bu şekilde şehrimizi Yeşilırmak kıyısı boyunca Batıyaka’da Toplu Konutlar ve Doğuyaka’da Çay Mahallesi’nin devamında güneye doğru açmış ve büyütmüş oluyoruz. Yeşilırmak kıyısındaki yol çalışmaları da sahil boyunca DSİ 7. Bölge Müdürlüğümüzün yaptığı taş koruma seddesi ile bağlantılı olarak devam ediyor. Şehir merkezinden Adapark boyunca güneye doğru kıyı yollarımızı ve taşkın koruma programlarına uygun olarak yapılmış tahkimatları ve çevre düzenlemeleri ile yol bağlantılarını da bu şekilde kademeli olarak yapılmaya devam ediyor. Halkımız Yeşilırmak ile iç içe bir hayat yaşıyor.”

carsamba-kopru-ve-yollarla-gelisiyor2.jpg

carsamba-kopru-ve-yollarla-gelisiyor3.jpg

carsamba-kopru-ve-yollarla-gelisiyor4.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir