Çarşamba İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

Çarşamba İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, partisinin Çarşamba İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Toplantıya Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, ilçe koordinatörleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Belediye Meclis üyeleri, ilçe Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Mahalle Temsilcileri ve partililer katıldı.

İlçe Danışma Kurulu Meclisi Toplantısı’nın açılış konuşmalarını yapan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, ilçe teşkilatının yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise, belediyenin yapmış olduğu hizmetlerle alakalı ve Ramazan ayında gerçekleştirdikleri programlar hakkındaki sunumunu yaptı.

Daha sonra toplantıya katılanlar mahallelerinde yada bulundukları bölgelerde yaşadıkları sorunları ilettiler. İletilen soruları tek tek not alan Başkan Köktaş, sorunların bir an önce giderilmesi, çalışma başlatması için ilgili yerlere iletileceğini söyledi.

Toplantıda 10 Ağustos ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine de değinen AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Eğitimden sağlığa, ulaştırmadan sosyal güvenliğe varıncaya kadar her alanda Türkiye AK Parti iktidarı ile ilkleri yaşadı. Bu süreçte ulaştırma ve iletişim sektörlerinde de çok önemli gelişmeler sağlandı. 12 yıl önceye baktığımızda yol standartlarının çok düşük olduğunu, uluslararası standartlarda bir yol altyapımızın bulunmadığını, bölünmüş yol itibariyle sadece 6 bin 100 kilometre yolumuzun bulunduğunu, kötü bir ulaşım altyapımızın olduğunu görmekteyiz. Bu rakam son 12 yılda 17 bin kilometre bölünmüş yola çıkartıldı. Nereden nereye. İnşallah 77 milyon el ele, gönül gönüle geleceğe dair atılan hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Dur durak bilmeden toplantılarımızda, iftar programlarımızda, ziyaretlerimizde 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemiyle ilgili olarak konuşmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Katılımcılara ülkemizin nereden nereye geldiğini, hedeflerimizi anlatıyoruz. Eski Türkiye ile Yeni Türkiye'nin arasında olacak olan farkı anlatıyoruz. Bu anlamda inşallah aziz milletimiz 10 Ağustos'ta ilk turda sandıkta en güzel yanıtı vererek Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Çankaya Köşkü'ne çıkartacaktır." dedi.

Toplantı sonunda 30 Mart yerel seçimlerinde mahallelerinde en yüksek oyu alan mahalle başkanlarına teşekkür plaketleri takdim edildi. Başkan Köktaş, mahalle başkanlarına başarılarının devamını diledi.

carsamba-ilce-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi1.jpg

carsamba-ilce-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi3.jpg

carsamba-ilce-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi4.jpg

carsamba-ilce-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi5.jpg

carsamba-ilce-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel