ÇARŞAMBA EMNİYET MÜDÜRÜNDEN HUKUK FAKÜLTESİNE ZİYARET...

ÇARŞAMBA EMNİYET MÜDÜRÜNDEN HUKUK FAKÜLTESİNE ZİYARET...
Samsun Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, OMÜ Çarşamba Mustafa Güneşdoğdu Yerleşkesi içinde bulunan Hukuk Fakültesi Dekanı Tiftik'i Makamında Ziyaret Etti.

Haberin videosu için tıklayınız...

Çarşamba Mustafa Güneşdoğdu Yerleşkesi Hukuk Fakültesi Dekanı Mustafa Tiftik'i makamında Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar iadei ziyarette bulundu. Ziyarette Hukuk Fakültesi Dekanı Mustafa Tiftik, "İlçe Emniyet Müdürümüz nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında Mustafa Güneşdoğdu Yerleşkesinin Koordinatörü ve Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Adalet Meslek Lisemizin ve kampusumuzun güvenlik konuları hakkında kendisi ile istişare ettik, düşüncelerimizi paylaştık. Bu konuda güvenlikle ilgili mobese ve diğer güvenlik önlemleri konularında fikir alış verişinde bulunduk. Kendisine bir kere daha nazik ziyaretleri nedeni ile teşekkür ediyor görevlerinde bir kere daha başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyarette Çarşamba ilçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar ise, Mustafa Güneşdoğdu Yerleşkesi içerisinde bulunan Okul ve Fakültelerimizin hocaları ile tanışmak üzere ziyarette bulunduk. Fakülte ve yerleşkenin genel durumu ve güvenliği ile ilgili sorunlarını öğrenmek  üzere bilgi alışverişinde bulunduk" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber