Çarşamba Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Çalışmalarını Hızlandırdı

Çarşamba Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Çalışmalarını Hızlandırdı
Çarşamba Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde kilitli parke taşı ve asfaltlama çalışmalarına hız verdi

Çarşamba Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Çalışmalarını Hızlandırdı

Çarşamba Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde kilitli parke taşı ve asfaltlama çalışmalarına hız verdi. İlçe yollarında ki çalışmalar adeta ilçenin şantiye haline dönmesine neden oldu. 

Çarşamba Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde kilitli parke taşı, yol genişletme, asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Belediye ekipleri, Değirmenbaşı Caddesi TOKİ bağlantı yolunda asfaltlama ve yol genişletme çalışmalarının asfaltlama bölümünü tamamladı. Önümüzde ki günler de bu yol üzerinde kaldırım ve diğer çalışmaları yaparak düzenlemeyi tamamlamayı hedefliyor.

carsamba-1.jpg

Yine aynı ekipler Değirmenbaşı Caddesi üzerinde bulunan kilit parke taşlarının da bozulan alanlarında onarım çalışmalarını yapacağı öğrenilirken, Sungurlu Mahallesi Kirazbucağı Sokak'ta da yol genişletme ve parke taşı döşeme çalışmaları için yol kazı çalışmalarına başlanıldığı gözlendi. Sungurlu Mahallesi Kirazbucağı sokakta bulunan genişletme çalışmaları nedeni ile Huzur Ticaret'in bulunduğu binanın yol içinde kalan bölümü yıkıldı.

 

Kirazbucağı Sokakta ki yol genişletme çalışması için eski asfalt kazısı yapıldı ve önümüzde ki günlerde hızlı bir şekilde parke taşı döşeme ve kaldırım yapımı tamamlanarak CarerefourSa önüne çıkan yol tamamlanmış olacak. Yine aynı yola bağlantısı yapılan ve geçtiğimiz haftalarda yol açımı yapılan Eski tren yolu üzerinde açılan ve Cumhuriyet Mahallesine giriş yolu olarak kullanılacak yol çalışması da sürüyor. Kısa sürede bu yol üzerinde de asfaltlama çalışması yapılarak tamamlanması planlanıyor.  

Çarşamba Belediyesinin ilçenin hemen her bölgesinde başlattığı yol çalışmaları dikkat çekerken diğer yandan da doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan yollarda da onarım çalışmaları AKSA Şirketi ile birlikte sürdürülüyor. Yağmur yağması nedeni ile aksayan çalışmalar havaların açması ile yeniden hızlanacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber