Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED)’ den Çay Toplantısı

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED)’ den Çay Toplantısı
Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED), Çarşamba Bedensel Engelliler Spor Kulüp’üne destek adına Çarşamba Belediyesi’nin de katkıları ile Çay toplantısı düzenledi

Düzenlenen toplantıya Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız’ın yanı sıra Canik Belediye Başkan Aday Adayı Tülay Kavraz ve daha birçok kişinin de katılımı ile gerçekleşti. Çay toplantısının açılış konuşmasını yapan Çarşamba İlçe Kaymakam’ı Caner Yıldız konuşmasına şöyle başladı.

Yıldız “Ben Çarşambaya geldiğimden bu yana Derneğiniz hiç boş durmadı. Devamlı büyüyor ve gelişiyorsunuz. ÇABED Başkanı Kerim Deniz ile bir çok konuda görüşmelerimiz sürüyor. Pazar imkanı olan metaları evde ya da atölyede üretim yapmamız lazım. Bu durumdaki ek gelire ihtiyacı olan arkadaşlarımız ihtiyaçlarını karşılasın. Bu üretimleri buldan bezi dediğimiz bezler ile yapılan gömlek tekstil ürünleri ve kadın fularları pazarlarda oldukça yeri olan tekstil ürünleridir. Bu ürünler Kaymakamlık ve Belediye’nin katkılarıyla yapılacak” dedi.

“Biz elimizden genelen yardımı yapacağız bu konuda bir sıkıntımız olmayacak” diyen Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Kerim Deniz ve Samsun Canik Belediye Başkan Aday Adayı Tülay Kavraz ile yaptığı kısa konuşmanın ardından ayrıldı.

Fotoğraflar İçin Tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber