Canik engelsiz bir şehir olacak

Canik engelsiz bir şehir olacak
Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Kadın Kolları, AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Tülay Kavraz'a destek verdi. Kavraz, "Canik'i engelsiz bir şehir haline getireceğiz" dedi
 
AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Tülay Kavraz, Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Kadın Kolları'nın düzenlediği etkinliğe katıldı. Göl Restoran'da düzenlenen etkinlikte kadınlar, belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Tülay Kavraz'ın yanında olduklarını belirtti.
1.20131119093751.jpg
 
Etkinlikte bir konuşma yapan Tülay Kavraz, ÇABED'in üyesi olduğunu hatırlatarak, "ÇABED çatısı altında engelli vatandaşların ne tür sorunları olduğunu çok iyi biliyorum. Bugüne kadar engelli insanların yaşamlarını kolaylaştırabilmek adına bir çok çalışmaya ve projeye imza attık. Belediye başkanlığına aday adayı olduğum Canik'te göreve geldiğim takdirde engellilerin yaşamlarını kolaşlaştırmak adına bütün gücümüzü kullanacağız. Empati yapacağız ve ilçede engellilerin ulaşamayacağı nokta kalmayacak. Canik'i engelsiz bir şehir haline getireceğiz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber