Canik' e bayan eli değecek

Canik e bayan eli değecek
Çarşamba'lı Tülay Kavraz Canik Belediyesine talip...

 

Çarşamba'lı Tülay Kavraz Canik Belediyesine talip...

 

30 Mart 2014 Yerel seçimlerin de Canik Belediye Başkan Aday adaylığında tanıdık bir sima daha iddialı şekilde hazırlanıyor. Çarşamba'lı ve tanınan simalardan Tülay Kavraz Başkan Aday adaylığını açıklamaya hazırlanıyor.

 

Çarşamba Belediyesinin başlattığı reklam çalışmalarında İlçemizi reklama alıştıran şirketin sahibi olan Tülay Kavraz, AK Partinin bayan kontenjanına göz dikti. AK Parti Genel Merkezi ve Başbakanın bayan kontenjanlarına ağırlık verilmesi yönünde ki açıklamaları akabinde belediye başkan aday adaylığına hazırlanan Çarşamba'lı Tülay Kavraz, Canik Belediye Başkan Adaylığına talip oluyor.

 

AK parti de bugüne kadar Belediye Başkan Adaylarından bir tane bile bayan olmaması üzerine en iddialı belediyelerden Canik Belediyesine göz diken Tülay Kavraz'la Canik' e bayan eli değecek diyerek aday adaylığına hazırlanıyor. Bu yola  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına güvenerek yola çıkmaya hazırlanıyor.  Samsun' da hali hazırda bir Belediye başkan aday adayı bayan olarak yola çıkmadı. Herkesin yapamaz zihniyetinde olduğu şehrimizde bayanların Belediyeciliği nasıl başarabilir bunu ispatlamak için kolları sıvadık şeklinde duyularını ifade eden Kavraz, öncelikle Canik İlçe teşkilatımız ve akabinde İl Başkanlığımız ve son sözü verecek olan Başbakanımız da güvenir ve isterse projelerimizle kendimizden emin bir şekilde aday adayı ve akabinde nasipse adaylığa yürümek üzere yola çıkıyoruz. Bu kutsal yolumuz da rabbim hakkımızda iyi ise nasip eylesin şeklinde konuştu. Tülay Kavraz'ın Pazartesi günü dostları ve partililerle birlikte Canik İlçe binasında aday adaylığını açıklayacağı iddia edildi.

 

Tülay Kavraz Kimdir?

 

28.04.1970 Samsun / Çarşamba doğumlu olup; ilk , orta ve lise öğrenimimi Çarşamba’da tamamladı akabinde Liseden sonra İş ve eğitim hayatını birlikte götürdü.

 

Kavraz, UNICEF’in Bir sınıf da sen yap projesinde Türkiye Milli komitesine Destek verdi, Yardımseverler Derneği Yönetim kurulu üyesi olan Tülay Kavraz, Depremzedelere ve çocuklara gönüllü yardım organizasyonları,  İstanbul Kütüphanesi’ni destekleme organizasyonu,  Kimsesiz öğrencilere eğitim bursu organizasyonu,  Samsun Ticaret ve Sanayii Odası Kadın Girişimciler Başkanlığı gibi çeşitli hayır ve yardım etkinliklerinde yer aldı..

 

AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı Tülay Kavraz,  Çarşamba Ticaret ve Sanayii Odası İlk Kadın Meclis üyesi, Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Üyesi ve Proje koordinatörü,  Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Samsun Ticaret ve Sanayi Odasının Düzenlediği “Samsun’da var Samsun için al” Kampanyasının Proje Koordinatörü.

Kavraz, sanata olan merakı nedeni ile ilk olarak Samsun Belediye Konservatuarı Halk dansları bölümünde görev aldıktan sonra Halk Eğitim Merkezinde de usta öğreticilik yaptı. Bu zaman zarfı içerisinde Çarşamba Belediyesi Halkla İlişkiler Basın yayın bölümünde 4 yıl görev alan Kavraz AK Parti Siyaset Akademisi mezunu olup bu görevinden istifa ederek kendi işinin sahibi oldu. Samsun’da ve İstanbul’da ve  öncesinde yaşadığı tecrübelerini bilgi ve birikimleri kendi doğduğu ve büyüdüğü yerde değerlendirmek adına Samsun’a geri dönen Kavraz Canik Belediye Başkan Aday adaylığına hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir