ÇABES'DE RAKİP MALATYA

ÇABES'DE RAKİP MALATYA
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2. Lig’de mücadele eden ÇABES, evinde Malatya Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2. Lig takımlarından Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü hafta sonu Malatya Belediyespor ile karşılaşacak. Son oynanan Pamukkale deplasmanından aldıkları  58-49'luk mağlubiyet sonrasında hı kesmeden Malatya maçına hazırlanan ÇABES evinde galip gelmek istiyor.

BAŞKAN DENİZ DESTEK BEKLİYOR

ÇABES Kulüp Başkanı Kerim Deniz, evinde oynayacakları maçta taraftarlardan destek beklediklerini belirterek, siyasi parti temsilcileri, gençlik kolları, kadın kolları,sivil toplum kuruluşlarını, muhtarları, iş adamlarını ve vatandaşları 17Nisanpazar günü  oynanacakları Malatya Büyükşehir Spor Kulübü maçına davet etti. Başkan Kerim Deniz herkesi takıma sahip çıkmaya davet ederek, "2. Ligde kendi evimizde oynayacağımız müsabakada seyirci avantajını kullanarak galibiyet almak istiyoruz, Çarşamba Malatya maçına tüm halkımız davetlidir. Bu maç tarihi bir öneme sahiptir. Bu kader maçında takımımıza sonuna kadar destek olalım moral verelim. Bu konuda oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tamdır. Ama cefakâr taraftarımıza da bu maçta çok büyük iş düşmektedir. Onlardan ricamız maç boyunca takımımızı destekleyip, onların da katkısıyla hep birlikte mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Tüm hemşehrilerimizi ve sporseverleri aileleri ile birlikte maça bekliyoruz." dedi

Maç 17 Nisan pazar günü saat 15.00 da Çarşamba Kapalı Spor Salonu'nda oynanacak

HABER: Büşra KOCATAŞ- Nurhan GÜZEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber