ÇABES’de forma sponsoru tamam

ÇABES’de forma sponsoru tamam
Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi forma sponsoru ile anlaşmaya vardı

Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES)’e dernek binasında ziyarette bulunan Özel Sina Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sahibi ve kurucu Başkanı Mahmut Kökten, kulübün eski başkanı ve aynı zamanda Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Uçar ile sohbet etti.
Dernek yönetim kurulu üyeleri ve üyelerin bulunduğu ziyarette engellilerin spor faaliyetleri hakkında Kökten’le bilgiler paylaşıldı.

Kısıtlı imkanlarla başarılar elde eden ÇABES’e yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağını ifade eden Özel Sina Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sahibi Mahmut Kökten, 2017-2018 Tekerlekli Sandalye Basketbol sezonunda takımın forma sponsoru olmak istediğini belirtti.

Kulübe desteklerinden dolayı Kökten’e teşekkürlerini sunan Başkan Mustafa Uçar ise, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret bir süre süren sohbetin ardından son buldu.
HABER: Nuri ŞEKER

cabes’de-forma-sponsoru-tamam-(1).jpg

cabes’de-forma-sponsoru-tamam-(2).jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber